Princą George ir princesę Charlotte aplankė ypatingi svečiai

Karališkosios šeimos atžalos princas George ir princesė Charlotte vakar sulaukė ypatingų ir seniai matytų svečių.

Didžiosios Britanijos princas Williamas (35) su žmona Kembridžo hercogiene Kate Middleton (35) bičiuliaujasi su vieno garsiausių visų laikų tenisininku Roger Federer (36) ir jo daugiavaike šeima.

Karališkoji šeima yra daugybę kartų sirgusi teniso kortuose už šveicarų tenisininką. Šiuo metu Roger su šeima atvykęs į varžybas Londone, todėl nepraleido progos aplankyti savo karališkuosius bičiulius.

Akimirka iš teniso varžybų.
Vida Press

Garsusis tenisininkas su savo žmona Miroslava (39) augina dvi dvynukų poras. Jų dvynės Myla ir Charlene atšventė 8 gimtadienį, o dvynukai Lennart ir Leo yra trejų metų amžiaus.

Reuters / Scanpix

Kaip praneša „Daily mail“, šį penktadienį gausi sportininko šeima apsilankė Kensingtono rūmuose ir praleido vakarą su princo Williamo šeima ir vaikais.

Reuters / Scanpix

Fotografai įamžino ateinančią Roger Federer šeimą su dovanėlėmis princui George (4) ir princesei Charlotte (2).

Pasak šaltinių, rūmuose abi šeimos bendravo daugiau kaip 2 valandas, o princas George ypač susidraugavo su Roger Federer dvyniais.

Dvyniai Lennart ir Leo viešumoje matomi itin retai.
Vida Press

Šveicarų tenisininkas yra prasitaręs, kad kai baigs karjerą, dar mielai padiskutuos su žmona apie šeimos pagausėjimą. Pats Roger spaudoje apibūdinamas kaip tėviškas vyras, kuris laisvą laiką mielai leidžia su šeima. Žmona su vaikais Roger mielai lydi į treniruotes, o vakarais tenisininkas vaikams pagroja pianinu.

Roger Federer su dvynėmis Myla ir Charlene.
Vida Press

Įdomus sutapimas - abiejų draugaujančių šeimų vaikai gimtadienius švenčia labai panašiu laiku. Princas George gimė 2013 metų liepos 22 dieną, o jo sesė Charlotte - 2015 metų gegužės 2 dieną.

Tuo tarpu dvyniai Leo ir Lenny gimė 2014 metų gegužės 6 dieną, o Myla ir Charlene - 2009 metų liepos 23 dieną.

Priminsime, kad Kate Middleton šiuo metu laukiasi trečiojo vaikelio.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis