Redita Dominaitytė: gimdžiusios moterys - gražesnės

Aktorė, dviejų vaikų mama Redita Dominaitytė įsitikinusi, kad ką tik pagimdžiusios moterys švyti. Jos nuomone, motinystė moteris tik puošia.

„Jau nėštumo metu moteris pradeda stipriai keistis, o pagimdžius, ypač pirmagimį, tarsi ima švytėti iš vidaus. Man atrodo, kad tapusi mama aš pagražėjau. Kiek stebiu kitas moteris, matau tą pačią tendenciją - motinystė puošia“, – sakė R. Dominaitytė.

Žinoma, pasak aktorės, po kelių mėnesių užgriūna buitis su visais kasdieniais rūpesčiais ir pakylėta būsena baigiasi. Tačiau pataria neseniai vaikučių susilaukusioms moterims daugiau dėmesio skirti sau.

„Labai gerai suprantu, kad kūdikio priežiūra atima labai daug laiko. Dažnai jaunos mamos visą dėmesį, mintis ir rūpestį skiria tik kūdikiui. Tačiau reiktų nepamiršti ir savęs, savo įpročių prieš susilaukiant vaikučio“, – sakė žymi moteris.

R. Dominaitytės nuomone, dažna mamų klaida - jos pamiršta aktyvų gyvenimo būdą, mažiau juda, nebežiūri, ką valgo.

„Gali tik atrodyti, kad sukiesi daug: ir prie kūdikio lovytės, ir prie viryklės. Tačiau dažniau reiktų eiti pasivaikščioti, net esu mačiusi kaip mamos bėgioja su vežimėliais. Aišku, persistengti nereikia, svarbiausia saikas. Todėl nereikia griebtis jokių dietų. Ypač žindant. Geriau rinktis kokybiškesnius, sveikus produktus ir šiek tiek daugiau judėti – su savo kūnu elgtis kultūringai“, - sakė aktorė.

Žymiai moteriai po gimdymų kūno linijas padėjo atstatyti seni mitybos ir aktyvaus judėjimo įpročiai. Juos R. Dominaitytė buvo išsiugdžiusi prieš pradedant planuoti vaikus.

„Gyvenime svarbiausia saikas, to nepamirštu pati ir patariu kitoms puoselėjant savo grožį. Jaunoms mamoms patariu išlaikyti saiką ir šaltą protą renkantis grožio produktus. Laikas eksperimentuoti buvo ankstyvojoje jaunystėje. Dabar reiktų pasikliauti geros kokybės ir patikimomis priemonėmis“, – sakė aktorė.

Pati R. Dominaitytė kasdien naudoja gerą makiažo pagrindą, akis paryškina akių konturo priemone, blakstienų tušu, lūpas patepa blizgiu, o skruostus - skaistalais.

„Motinystė užima labai daug laiko, tačiau galima susikurti trumpus grožio ritualus. Pavyzdžiui, makiažui pilnai užtenka vos kelių priemonių. Geriau mažiau, bet , svarbiausia, labai geros kokybės“, – patarė žymi moteris.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis