Rūta Ščiogolevaitė parodė mažiausiuosius vaikus – Anabelę ir Aroną

Pirmą kartą R. Čivilytė ir R. Ščiogolevaitė rengia bendrą koncertą. „Norime priminti mamoms, kad jos – moterys", - sako dvi žinomos mamos.

Dvi scenos divos, vokalo virtozės ir profesionalės – Rosita Čivilytė (50 m.) ir Rūta Ščiogolevaitė (34 m.) – pirmą kartą savo muzikinėje karjeroje rengia bendrą koncertą. Savo talentus dvi dainuojančios mamos sujungs ir romantiškos muzikos vakarą mamoms skirs Motinos dienos išvakarėse, balandžio 30-ąją Vilniuje.

Koncerte „Dainuojančios mamos" žiūrovų laukia romantiškas repertuaras – jausmingas dainas Rosita su Rūta atliks ir duetu, ir atskirai. Dar daugiau romantikos suteiks pianino muzika – akompanuos Paulius Zdanavičius. „Vienos temos koncerte nėra. Visas dainas vienija romantika", - sako Rūta. Ją papildo Rosita: „Džiugios, linksmos, dramatiškos, liūdnesnės – laukia pačios įvairiausios dainos iš mano ir Rūtos repertuaro. Šiame ypatingame koncerte aplankys visos emocijos, kurios aplanko mamų pareigas atliekančias moteris".

Pasak Rositos, koncertas visoms mamoms turėtų įkvėpti moteriškumo. „Muzikos priedermė – sujaudinti, sukrutinti, sukelti vienokią ar kitokią nuotaiką. Savo dainomis mamoms priminsime, kad jos – ne vien mamos, bet ir moterys. Kad jei turi vaikų, nereiškia, kad dabar turi visada būti priklausoma nuo maitinimo krūtimi. Turi skirti laiko ir sau", - sako Rosita.

Gabrielės Janonytės nuotr.

Abi jos mamos. Rūta – dviejų sūnų ir dukters, Rosita – dviejų dukrų. Rosita ir Rūta – ne tik scenos kolegės, bet ir geros draugės.

Susitikusios aptarti koncerto repertuaro, bičiulės nukrypsta nuo reikalų ir ima smagiai šnekučiuotis, juoktis. Pasak Rūtos, abi jos – labai panašios. „Mūsų požiūris į muziką sutampa, o taip pat mūsų karjeros kelionė turi daug panašumų, panašios mūsų sėkmės ir nesėkmės. Rosita – tobula partnerė scenoje. Mums nepaaiškinamai patogu dainuoti duetu, mes viena kitą jaučiame labai gerai", - sako Rūta. Įsitikinti šiais Rūtos žodžiais galima pasiklausius jųdviejų duetą su daina „Meilės netylėk".

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis