Šaunu ar žiauru? Tuoj gimdysianti nėščioji kikbokso ringe VIDEO

Iki paskutinio mėnesio aktyviai sportuojančios moterys visada kelia susidomėjimą. Amerikietė Crystal - taip pat, moteris su didžiuliu pilvu užsiiminėja kikboksu ir jo moko kitus.

Žinia apie nėštumą - netikėta

31 metų Crystal Green yra karatė čempionė, kuri nesiruošia mesti kikbokso todėl, kad po mėnesio gimdys. Savo nuosavoje sporto studijoje „Foxy & Fierce" Holivude nėščioji veda karatė ir kikbokso sporto treniruotes. Tai, kad laukiasi, sportininkė pajuto kovo mėnesį, po intensyvių treniruočių ir pasiruošimo čempionatui pastebėjusi, kad „kažkaip padidėjo pilvukas". Priežastis buvo labai netikėta Crystal - ji laukiasi!

TAIP PAT SKAITYKITE:
Interneto hitas: tėtis,kovojantis su kūdikiu
Teismas uždraudė mamai žindyti dukrytę

„Tai buvo malonus netikėtumas", - sakė moteris interviu Daily mail, neslėpdama, kad nėštumo neplanavo, bet labai juo džiaugiasi, nes moterų tokia jau prigimtis vis atidėlioti ir atitolinti planą susilaukti vaikų, kol galų gale tas laikas gali niekada ir neateiti.

Nemetė sporto ir pastojusi

Dėl nėštumo moteriai teko atsisakyti planų dalyvauti varžybose, tačiau malonumo sportuoti savo sporto klube ji neatsisakė. Iki dabar ji reguliariai treniruoja savo klientes, nepaisant kaskart vis didėjančio pilvuko, kuris dabar jau yra solidus, beveik gimdymui pasiruošęs, pilvas. Tiesa, Crystal atsisakė minčių treniruoti labai patyrusius ir pažengusius sportininkus, pasilikdama "žalių" sportininkų treniruotes, tam, kad sukeltų mažiau grėsmės būsimam vaikučiui.

Nėščios ir aktyviai sportuojančios kikboksininkės vaizdo įrašą galima pamatyti čia:

Crystal yra ne vienintelė moteris, nustebinusi tokiu aktyviu sportavimu nėštumo pabaigoje. Visai neseniai pasaulio žiniasklaidą apskriejo 35-erių lengvojo kultūrizmo trenerės iš Los Andželo Lea-Ann Ellison nuotraukos: 8,5 nėštumo mėnesį moteris be jokių apsaugų kilnojo štangą ir svarmenis.

Tuomet nuotraukos sulaukė nevienareikšmių vertinimų, daug kas smerkė moterį dėl tokio rizikavimo savo ir vaikučio sveikata. L. A. Ellison, kuri augino 12 metų dukrą ir 8 metų sūnų, ką tik pagimdė sveiką berniuką.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis