Ši pora įrodė - amžina meilė egzistuoja! FOTO

Meilė iki paskutinio atodūsio. Tai nėra tik graži metafora. Helena ir Kenetas iš JAV įrodė, kad taip būna ir gyvenime.

Jie buvo vedę 70 metų. Kiekvieną rytą pusryčiaudami laikėsi susikibę už rankų. Kai Helena (Helen Felumlee) mirė šių metų balandžio 12 -ąją, jos mylimas vyras Kenetas (Kenneth Felumlee) vienas ilgai neištvėrė - mirė po 15 valandų. Jai buvo 91 -eri metai, jam - 92.

TAIP PAT SKAITYKITE:
10 faktų apie vaikus, kuriuos sužinai tik tada, kai jų pats susilauki
15 patarimų, jei svajojate apie vaikus

Aštuoni poros vaikai sako, kad jų tėvai visą gyvenimą buvo neišskiriami, nuo tada, kai būdami paaugliais, susipažino ir krito vienas kitam į akį. Iki pat mirties jie mylėjo vienas kitą, tvirtina duktė Linda Cody. „Mes žinojome, kad jie vienas be kito negalės gyventi. Taip ir nutiko", - sakė ji. Lemtingą dieną, kai mirė žmona, Kenetas ištarė savo vaikams "Ji mirė...". Kitą rytą vyras jau pats buvo miręs - jis neatsibudo po nakties ir iškeliavo paskui savo mylimąją.

Kenetas ir Helena susituokė 1944 metų vasario 20 -ąją, likus dviem dienoms iki 21 -ojo Keneto gimtadienio. Iki vestuvių jie buvo pažįstami jau kelerius metus. Iš pradžių vyras dirbo mechaniku, vėliau - paštininku. Su žmona jie buvo uolūs tikintieji. Helena buvo namų šeimininke, o papildomai užsidirbo padėdama šeimininkauti aplinkiniuose namuose.

AP/Scanpix

Kai Kenetas 1983 metais išėjo į pensiją, abu sutuoktiniai atrado naują aistrą - keliones. Su autobusais jie apkeliavo daugybę valstijų bei kitų šalių. Pora specialiai vengė lėktuvų, nes, pasak Keneto, tik keliaujant žeme galima mėgautis gražiais peizažais ir aplinka.

Paskutiniaisiais metais dėl garbaus amžiaus ir nestiprios sveikatos jie jau nebebuvo tokie mobilūs, tačiau nepasidavė ir stengėsi oriai gyventi bei palaikyti vienas kitą.

Ši nuotrauka padaryta 2012 metais Keneto ir Helenos namuose Ohajuje. Pora pozuoja su visais 8 savo vaikais.

AP/Scanpix

Savo 70 -ąsias vestuvių metines pora šventė šių metų vasarį.

AP/Scanpix

Kenetas mirė praėjus vos 15 valandų po žmonos mirties.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis