Štai ši princo nuotrauka sulaukė kritikos: kas čia ne taip?

Princas Williamas ir Catherine Middleton sūnaus George trečiojo gimtadienio proga paviešino keturias naujas nuotraukas iš savo mažojo princo gyvenimo. Viena iš jų atsidūrė kritikų taikinyje.

Liepos 22 dieną trečiąjį gimtadienį švenčiantis princas George naujose nuotraukose įamžintas linksmas ir atsipalaidavęs. Dviejose nuotraukose jis supasi, dar kitoje – žaidžia su keturkoju šeimos nariu Lupo.

Šiandien užsienio žiniasklaidoje pasipylė straipsnių, kuriuose karališkoji šeima kaltinama neetišku elgesiu su šunimi. Nuotraukoje įamžintas spanielis Lupo ilsisi gulėdamas, o princas George duoda jam ledų.

Vida Press

Štai „Daily Mail“ kalbinti gyvūnų ekspertai sako, kad valgomieji ledai, kuriuos vaikai taip mėgsta, gali šunims sukelti daug sveikatos bėdų. Jų organizmas sunkiai toleruoja piene esančią laktozę, o dar blogiau yra šokoladas, kuriuo padengti mažylio princo laikomi ledai.

Ekspertai teigia, kad šaunu, jog šeima leidžia pasirūpinti augintiniu būsimajam karaliui. Jeigu fotosesijos metu buvo karšta, galbūt mažylis George ištiesė ledų, kad šuo atvėstų. Tačiau tai labai blogas pavyzdys, kurio nereikėtų viešai platinti ar rodyti kaip elgesio su keturkoju pavyzdžio.

Pieniški ledai, šokoladas, cukrus ir kiti panašūs produktai yra neskirti šunimis, todėl nereikėt jų taip maitinti, pabrėžia veterinarai. Jeigu jums atrodo, kad šunims karšta, ir norite padėti jiems atsigaivinti, dėl tinkamų būdų pasikonsultuokite su specialistais.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis