Sūnų su Dauno sindromu auginanti žinoma moteris pasirinko viešumą

Aktorė ir modelis Amanda Booth, skirtingai negu kai kurios kitos žinomos motinos, susilaukusios vaikučio su negalia, nusprendė niekur nesislėpti ir savo gyvenimo akimirkomis mielai dalijasi su savo socialinių tinklų gerbėjais.

Amerikietės Amandos Booth ir jos sūnaus Micah nuotraukos – šiltos, spinduliuojančios meile ir labai tikros. Aktorė ir modelis nepagrąžina savo gyvenimo ir ne viename interviu prisipažįsta dažnai pavargstanti, dažnai abejojanti, bet visada – labai mylinti savo mažąjį sūnelį.

Dar besilaukdama kūdikio, aktorė ir modelis Amanda savo nuotraukas mielai viešino socialiniuose tinkluose. Nieko keisto – šiandien tai dar viena platforma, suteikianti žinomiems žmonėms galimybę tiesiogiai bendrauti su gerbėjais.

Kai gimė sūnus ir jam buvo diagnozuotas Dauno sindromas, Amanda ir toliau nuolat publikuoja nuotraukų iš savo profesinės karjeros bei kasdienybės akimirkų.

It's all about denim and button-ups y'all 😯 📷 @nycmamma

A post shared by Amanda Booth (@amanda_booth) on Apr 6, 2017 at 2:33pm PDT

Beveik 79 000 gerbėjų instagrame turinti moteris sako, kad šis viešumas jai padėjo užmegzti kontaktų su kitomis šeimomis, auginančiomis vaikus su Dauno sindromu. Šiandien ir pati Amanda jau turi sukaupusi patirties ir gali patarti ką tik vaikučio susilaukusioms šeimoms. Ji mielai dalyvauja Pasaulinės Dauno sindromo dienos renginiuose, duoda interviu įvairioms žiniasklaidoms priemonėms. Ji tapo tarsi neoficiali šeimų, auginančių vaikus su šiuo genetiniu sindromu, ambasadore.

Another shot by @liannatarantin for @sakaralife #sakarahotlist #sakaralife #mealprep #love 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈It's also time to take your 3/21 pledge!!! Go to @rubysrainbow and pledge 21$ today (or more hehe), and spread the word to 3 people! It's that easy!! The money raised becomes scholarships for kids with Down Syndrome heading off to COLLEGE! Amazing...I know!! Link is in my bio!

A post shared by Amanda Booth (@amanda_booth) on Mar 8, 2017 at 7:46am PST

Fish training in full effect! @mikerunt @lifewithmicah @nycmamma

A post shared by Amanda Booth (@amanda_booth) on Feb 4, 2017 at 4:29pm PST

Kaip Amanda pasakojo Harpersbazaar.com, ji sūnų gimdė namuose. Natūralų gimdymą moteris rinkosi atsakingai, o tai, kad apie Dauno sindromą sužinojo tik po gimdymo, lėmė tai, kad nėštumo metu ji sąmoningai nedarė genetinių tyrimų. Kai šeima su naujagimiu nuvyko į ligoninę, gydytojas, vos pažvelgęs į berniuką, pasakė, jog įtaria Dauno sindromą, tačiau tam reikia atlikti tyrimų.

On the red carpet with my main... @globaldownsyndrome #bbby #redcarpet #manbun

A post shared by Amanda Booth (@amanda_booth) on Nov 14, 2016 at 8:19pm PST

Kai diagnozė pasitvirtino, Amanda ėmė ieškoti informacijos apie tai ir pamatė, kad internete yra labai daug pasenusios ir tėvus gąsdinančios informacijos. Amanda nutarė išnaudoti savo profilį, kad padrąsintų kitus tėvus, auginančius vaikus su Dauno sindromu.

First #magazinecover with mom! @parentsmagazine

A post shared by Micah Quinones (@lifewithmicah) on Sep 7, 2016 at 8:58am PDT

Cheeeeeeeeeese @lifewithmicah

A post shared by Amanda Booth (@amanda_booth) on Mar 24, 2016 at 5:33pm PDT

Interviu Mothermag.com aktorė prisipažino, jog derinti motinystę su karjera nėra paprasta. Dėl to ji dėkinga savo mamai, kuri padeda prižiūrėti Micah. Berniuko tėtis Mike taip pat praleidžia itin daug laiko su sūnumi ir savo instagrame (čia) taip pat mielai dalijasi savo šeimos nuotraukomis.

👨‍👦

A post shared by Micah Quinones (@lifewithmicah) on Feb 6, 2017 at 6:30pm PST

Apie tai, kaip auga Micah, galima stebėti specialiai jam sukurtame instagramo puslapyje - @lifewithmicah (čia).

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis