Supermodelio Heidi Klum tėvas filmavo keturis jos gimdymus

Tai, kad moterį į gimdymą lydi vyras šiandien yra įprasta. Nieko nestebina ir gimdykloje gimdyvei ranką laikanti jos sesuo ar mama. Kartais - draugė. Tačiau daug rečiau moteris gimdo su savo tėčiu. O su tėčiu, mama ir vyru vienu kartu gimdo vienetai. Heidi Klum - viena iš jų.

Interviu „Times" supermodelis Heidi Klum (41) prisipažino, jog norėjo įamžinti visų savo vaikų gimimus, todėl ryžosi gimdymų filmavimui. Tačiau neįprasčiausia šioje situacijoje yra tai, kad visus jos gimdymus filmavo... tėtis.

Heidi Klum su tėčiu Giunteriu visada siejo tvirtas ryšys. Dabar galima suprasti, kodėl. Moteris tėvą įsileido į gimdyklą ir patikėjo jam nufilmuoti savo gimdymus.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Be pagražinimų: kaip iš tiesų jaučiasi ką tik pagimdžiusi moteris

Video, kuris prajuokino 4 milijonus: ar atsilaikysite nekvatoję?

Vienas sėkmingiausių reklamos veidų ir daugiausiai uždirbančių modelių turi keturis vaikus – Leni (10), Henry (9), Johan (8) ir Lou (5).

Vida Press

„Norėjau turėti savo gimdymų vaizdo įrašus, tam, kad galėčiau juos parodyti paaugusiems vaikams. Jeigu jie to nenorės matyti, tada ramiai išmesime filmuotą medžiagą. Norėjau, kad Sealas gimdymo metu būtų su manimi, o ne vaikščiotų po palatą su kamera rankoje. Negalėjau aš kokio nepažįstamojo paprašyti: „Ei, gal nori nufilmuoti mano gimdymą?". Nematau problemos, kad tėtis dalyvavo mano gimdymuose. Juk jis mano tėtis! Todėl tikrai gali matyti, kaip į šį pasaulį ateina mano vaikai. Man tai atrodo visiškai normalu", - atviravo Heidi.

Vida Press nuotr.

Taigi, gimdant žvaigždei, darbo turėjo visi – Sealas laikė už rankos ir drąsino, tėtis filmavo, o mama... Ką veikė mama, interviu Heidi Klum nesakė.

Supermodelis Heidi Klum ir dainininkas Sealas po skyrybų ne kartą įamžinami drauge bičiuliškai bendraujantys. Akivaizdu, kad jiems svarbu išlaikyti gerus santykius dėl vaikų, kurie savo svarbiomis gyvenimo akimirkomis šalia mato ir tėtį, ir mamą.

Heidi Klum ir Sealas
Heidi Klum ir Sealas
Vida Press

_loadQuiz(17734);

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis