TOP 10 būsimųjų mamų: jas pažįsta visas pasaulis

Šiuo metu atskrendančių gandrų laukia visas būrys žinomų aktorių, dainininkių ir visuomenės veikėjų.

Zoe Saldana

Aktorė su vyru Marco Perego laukiasi pirmojo vaikučio! Kaip pranešė žurnalas „Us Weekly", „Galaktikos sergėtojų" žvaigždė galėtų būti nėščia jau maždaug tris mėnesius.

Vida Press

Eva Mendes

Aktoriai Eva Mendes (40) ir Ryanas Goslingas (33) laukiasi pirmojo vaikučio. Pora artimai bendrauja jau trejus metus, todėl žinia apie nėštumą nėra labai netikėta. Visgi paslapties šiam įvykiui suteikė patys aktoriai - Eva su padidėjusiu pilvuku pirmą kartą buvo įamžinta tik septintą nėštumo mėnesį!

Vida Press

Kourtney Kardashian

Realybės šou žvaigždė, garsiosios Kim sesė jau turi ketverių metų sūnų Masoną ir dvejų metų dukrytę Penelopę. Su ilgalaikiu gyvenimo draugu Scottu Disicku ji laukiasi trečio vaiko.

Vida Press

Hayden Panettiere

Dar gegužės mėnesį Hayden Panettiere ir jos sužadėtinis Vladimiras Kličko paskelbė, jog laukiasi pirmojo vaiko. Visai neseniai paaiškėjo ir lytis - mergaitė!

Reuters/Scanpix

LeeLee Sobieski

Aktorė laukiasi antrojo vaikučio su vyru, mados dizaineriu Adamu Kimmeliu. Už jo ištekėjusi 2009 metais, ji tais pačiais metais pagimdė ir pirmagimę dukterį.

Leelee Sobieski
Leelee Sobieski
Vida Press

Mila Kunis

Mila Kunis (30) ir Ashton Kutcher (36) laukiasi pirmojo vaikučio! Viena išvaizdžiausių Holivudo porų susižadėjo ir kalbama, kad labai nekantriai mažylio gimimo.

Vida Press

Milla Jovovich

Ištekėjusi už britų režisieriaus P. Andersono 2009 -aisiais, Milla neseniai paskelbė, kad laukiasi antrosios bendros atžalos. Dukrytė Ever Gabo gimė 2007 -aisiais. Dėl jos nėštumo buvo atidėtas naujausios juostos "Absoliutus blogis" filmavimas.

Vida Press

Chelsea Clinton

34 metų Chelsea Clinton netrukus taps mama. Ištekėjusi už Marco Mezvinsky, buvusio JAV prezidento Billo Clintono ir buvusios JAV valstybės sekretorės Hillary Clinton dukra laukiasi pirmosios atžalos.

Vida Press

Amanda Peet

42 metų aktorė laukiasi jau trečiojo vaiko. Tai buvo naujiena jos gerbėjams, kurie nustebo pamatę Amandą su pūpsančiu pilvuku šių metų Emmy apdovanojimų ceremonijoje.

Vida Press

Shakira

Atlikėja Shakira ir jos draugas, futbolo žvaigždė Gerardas Pique laukia šeimos pagausėjimo. Pora augina vienerių metų sūnų Milaną.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis