Tris dvynių poras pagimdžiusi moteris vėl nėščia: kas gims šįkart?

Emma Uhilia yra labai užsiėmusi mama. Ji turi šešerių metų sūnų, tris poras dvynukių mergaičių ir vėl laukiasi. Taip, ir vėl dvynukų. Jau ketvirtos poros iš eilės!

Psichologė: kodėl kai kurie vaikai neklauso tėvų
Kodėl mažasis princas George rengiamas taip „keistai"?

Jos pirmagimiui sūneliui buvo 11 mėnesių, kai ji pasijuto nėščia. Kai gydytojas ultragarso tyrimo metu pasakė, jog ji laukiasi dvynukų, moteris nustebo. Pasak jos, nei vyro, nei jos giminėje dvynukų nėra. Gimus pirmosioms dvynėms, po kurio laiko ji vėl pastojo. Antroji dvynių porelė gimė praėjus metams ir 4 dienoms po pirmųjų dvynukių gimimo.

Kai dar kartą pastojo, moteris sako niekaip negalėjusi nugalėti smalsumo - ko gi ji laukiasi šį kartą. Labai anksti - vos aštuntą nėštumo savaitę Emma įsiprašė pas gydytoją, kad atliktų ultragarso tyrimą. Šis vėl buvo negailestingas - moteris vėl laukiasi dviejų.

Vyras ir žmona prisiekia, kad visus kartus dvynukai buvo pradėti natūraliu būdu, be jokių medicininių įsikišimų ar pagalbinio apvaisinimo metodų.

Kur slypi paslaptis?

Tris dvynukių poras pagimdžiusi ir ketvirtosios besilaukianti moteris sako nežinanti, kodėl jų šeimą pamėgo dvigubi gandrai. Emma sako, kad auginant tiek vaikų, labai svarbu yra griežtas režimas: tuo pačiu laiku valgyti, miegoti, žaisti. Antraip būtų sunku gyventi. Auginti mažylius jai padeda sesuo Victoria, dirbanti jų šeimoje aukle.

Tėtis Loma pastaruoju metu susikoncentravęs ties darbu - jis turi dar daugiau dirbti, kad išlaikytų šeimą. „Vaikams augant, didėja ir jų poreikiai, maisto irgi reikia daugiau. Vieno viščiuko ant pietų stalo mums nebeužtenka", - leidiniui „The New Zealand Herald" sakė vyras.

Rūpesčių auginant dvynius netrūksta, tačiau Emma pabrėžia, kad tai reiškia ir dvigubai daugiau bučinių, apkabinimų, meilės ir laimės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis