Trynukų besilaukiančią moterį diagnozė pribloškė, bet nepalaužė

Būsimoji mama Bree O'Malley iš Australijos šiandien yra labai laiminga. Nepaisant to, kad jai skirtas visiškas lovos režimas. Nepaisant to, kad jai diagnozuotas vėžys ir visai netrukus jos lauks chemoterapijos kursas.

Jos laimės priežastis - nėštumas. Moteris laukiasi. Ir ne vieno vaikučio, o iš karto trijų. Tai suteikia jai stiprybės ir jėgų šypsotis pasitinkant naują dieną.

„Turiu mąstyti pozityviai, - sako 24 metų Bree. - Kai jaučiu pilvelyje judant mažylius, jokios kitos problemos neegzistuoja". Ji įsitikinusi, kad moteris motina tampa tada, kai jos pilvelyje apsigyvena nauja gyvybė. Nuo pirmos nėštumo dienos. Pasak moteris, būsimų vaikučių sveikata yra svarbiau visko, prieš tai nublanksta bet kokios kitos problemos.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Cinamonas pražudė vaiką: gedinti mama įspėja kitus tėvus

Už gimusį vaiką mokės 5000 eurų premiją

Jau žinoma, kad Bree laukiasi 2 mergaičių ir berniuko. Savo nėštumą moteris vadina stebuklu, kuris jų šeimą aplankė po penkių patirtų persileidimų.

Moteriai susilaukti vaikų trukdė diagnozuotas policistinių kiaušidžių sindromas, endometriozė bei gimdos problemos. Medikai davė vos keliolika procentų iš 100 tikimybę, kad jai pavyks tapti mama.

Tačiau sužinojus, kad Bree svajonė tapti mama pildosi, nėštumas nesiklostė taip sklandžiai, kaip norėjosi. 18 nėštumo savaitę moteris sužinojo, jog turi antros stadijos gimdos kaklelio vėžį. Jis sparčiai progresuoja, medikai spėjo, jog dėl nėštumo hormonų.

Vos spėjo susitaikyti su mintimi, jog o gimdymo jau reiks chemoterapijos kurso, po trijų savaičių, 21 nėštumo savaitę, Bree užklupo nėštumo komplikacija - preeklampsija, kurios požymiai - didelis kraujo spaudimas ir aptiktas baltymas šlapime.

30 nėštumo savaitę nėščiajai pasireiškė į gripą panašūs požymiai ir paaiškėjo dar viena nemaloni žinia - jos kraujyje aptiktas citomegalo virusas.

Šiandien ji laukiasi 31 savaitę, jau visai netrukus jos nėštumui bus 32 savaitės, tai yra tas laikas, kai, pasak, medikų, gimę vaikučiai jau turėtų šansų išgyventi ir augti. Šiuo metu jai skirtas gulimas lovos režimas.

Būsima mama dėkoja savo vyrui Brendanui, kuris ją be galo palaiko ir nuramina sunkiomis akimirkomis. Ji sako, jog yra pasirengusi tapti mama, tačiau vaikelių labui šiuo metu yra svarbi kiekviena jų gimdoje pragyventa diena.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis