TV žvaigždė Andrejus Malachovas savo vaikui vardą išrinko neįprastu būdu

Kaip praneša Rusijos žiniasklaida, neseniai tėčiu pirmą kartą tapęs 45 metų TV laidų vedėjas Andrejus Malachovas savo sūnui vardą nusprendė išrinkti tiesioginio eterio metu.

Andrejaus Malachovo pirmagimis buvo pavadintas Aleksandru, o tai lėmė ne tėčio ar mamos sprendimas, o... televizijos žiūrovai.

Andrejus su žmona Natalija Škuleva (37) niekaip negalėjo apsispręsti, kokį vardą išrinkti lapkričio 16 dieną gimusiam sūnui. Pora turėjo du variantus - Aleksandras ir Nikolajus.

Andrejus Malachovas su žmona Natalija.
RIA / Scanpix

Kaip interviu yra sakęs vienas populiariausių visų laikų TV vedėjų Rusijoje Andrejus Malachovas, jie su žmona nenorėjo skubėti suteikti sūnui vardą, norėjo šiek tiek daugiau jį pažinti ir tada apsispręsti, kaip pavadinti. Tačiau dienos bėgo, o abu vardai buvo vienodai gražūs, tad nusprendė kreiptis pagalbos į žiūrovus.

Laidoje „Tiesioginis eteris“ neseniai tėčiu tapęs vyras paprašė žiūrovų balsuoti, koks vardas iš šių dviejų labiau tinka jo sūnui. 75 procentų iš balsavusiųjų pasirinko Aleksandro vardą, likusieji - Nikolajaus.

Andrejus Malachovas padėkojo žiūrovams ir paskelbė, kad jo sūnaus vardas bus Aleksandras.

Gimusiu pirmagimiu TV laidų žvaigždė nesibijo džiaugtis viešai - pasakoja apie jį ir net parodė, kaip įrengtas mažylio kambarys.

Андрей Малахов показал детскую своего сына. Кстати, а вы уже выбрали имя в инстаграме @malakhov007 и на нашем сайте Russia.tv?

A post shared by Канал РОССИЯ 1 | Синяя птица (@tvrussia) on Nov 21, 2017 at 2:40am PST

Pora susituokė 2011 metais, santuoką šventė Prancūzijoje. Po 6 metų susilaukė sūnaus.

A post shared by @malakhov007 on Jul 28, 2017 at 8:46am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis