Vieną iš karališkųjų vaikų pavadino tikru išdykėliu: spėkite, kurį

Trejų metų princą George'ą ir pusantrų metų princesę Charlotte auginantys Didžiosios Britanijos princas Williamas su žmona Kate Middleton – visada dėmesio centre. Dalyvaudami įvairiuose renginiuose jie, be abejo, nuolat sulaukia klausimų apie savo vaikus.

Princas Williamas – iš karališkos šeimos, bet jis – toks pat tėvas, kaip ir visi kiti. Per dviejų dienų kelionę Vietname jis davė interviu „Talk Vietnam", atvirai pasakojo apie šeimyninį gyvenimą, apie taip, kaip su Kate Middleton augina princą George'ą ir princesę Charlotte.

„Man tai – esminė permaina. Labai džiaugiuosi, kad mane palaiko Catherine, ji – nuostabi motina ir puiki žmona. Bet kartais tenka pasistengti. Esi laisvas, vienas vyras, paskui vedi, susilauki vaikų – tai gyvenimo pokyčiai.

Dievinu savo vaikus, jų susilaukęs daug sužinojau apie save, apie šeimą. Nuostabu, kiek gali duoti tos akimirkos", – sakė princas Williamas.

Jis pridūrė, kad dar pratinasi prie mergaitės šeimoje, nes augdamas neturėjo sesers: „Turėti dukterį – visiškai kitokia dinamika. Taigi mokausi. <...> Na o jis (mažasis George'as) kartais būna tikras išdykėlis. Neleidžia atsipalaiduoti, bet šiaip jis – mielas berniukas."

Sutuoktinis, dviejų vaikų tėvas princas Williamas sako, kad pasikeitė jo požiūris į gyvenimą: „Daugiau nerimauju dėl ateities. Kai gyvenime atsiranda žmonių, kuriems turi užtikrinti ateitį, daugiau imi galvoti, ką jiems duodi. Norėčiau, kad mano vaikai augtų, turėdami daugiau paprastų troškimų. Man atrodo, žmonės nori labai daug, gyvena su daug dalykų, kurių jiems nereikia. Norėčiau, kad George'as su Charlotte užaugtų turėdami paprastesnį požiūrį – rūpintųsi esančiais šalia žmonėmis, elgtųsi su kitais taip, kaip norėtų, kad būtų elgiamasi su jais."

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis