Viena nuotrauka feisbuke moterį pavertė baisiausia pasaulyje mama ir vos nesugriovė gyvenimo (FOTO)

Jauna berniuko su Dauno sindromu motina sako buvusi išvadinta monstre ir „labiausiai pasaulyje nekenčiama motina", kai nieko blogo nenorėdama tinklalapyje „Facebook" įkėlė sūnaus skalbimo mašinoje nuotrauką.

Liepą Courtney Stewart mažylis žaidė slėpynių ir įlipęs į neįjungtą skalbimo mašiną užsidarė dureles.

21 m. C. Stewart nufotografavo 2 metų sūnų Calebą skalbimo mašinoje ir įkėlė jo nuotrauką į tinklalapį, norėdama parodyti, koks jis išdykėlis.

Ji buvo šokiruota, kai kažkas iš draugų tinklalapyje pranešė policijai apie jos žiaurumą, ir labai nustebo, kad, jos nuomone, nekalta nuotrauka sukėlė internete audringas diskusijas, o galiausiai pas ją atėjo socialinės tarnybos darbuotojai.

Netrukus pasirodė 50 s trukmės video be garso, kuriame ji su Calebu šokinėjo ant batuto, o žmonės kritikavo, kad ji neatsakingai elgiasi su vaiku.

Policija ir socialiniai darbuotojai apsilankė pas moterį, bet neįžvelgė nieko blogo jos elgesyje su vaiku.

Keira su Calebu TV laidoje.
Vida Press

Na, o prieš pora dienų moteris papasakojo, kad ji, jos partneris, Calebas ir jo pusės metukų sesutė turėjo bėgti iš namų, nes sulaukė grasinimų iš asmenų, kurie apšaukė ją nesveika, bloga. Šeima tik praėjusią savaitę grįžo namo.

Calebas TV studijoje, kur mama buvo pakviesta į laidą.
Vida Press

Calebas TV studijoje, kur mama buvo pakviesta į laidą.
Vida Press

Calebas TV studijoje, kur mama buvo pakviesta į laidą.
Vida Press

Calebas TV studijoje, kur mama buvo pakviesta į laidą.
Vida Press

C. Stewart teigė: „Neįsivaizduoju, kas pranešė apie mano nuotrauką, bet po kelių valandų sulaukiau policininkų vizito. Buvo sukurtas mane šmeižiantis puslapis tinklalapyje „Facebook", kadangi turiu neįgalų vaiką, o nuotrauka ir video žaibiškai pasklido, taip tapau labiausiai pasaulyje nekenčiama motina. Dar niekada šitiek neverkiau."

Laikydama rankose Calebą, kuriam vos gimusiam buvo atlikta širdies operacija, ji pasakojo: „Kažkas netgi pareiškė - jei socialinė tarnyba neatims iš manęs Calebo, jie atims. Tiek išsigandome, kad policija stebėjo mūsų namus."

Ji pridūrė: „Žinoma, gailiuosi, kad įkėliau nuotrauką. Padariau naivią, kvailą klaidą, atsiprašau. Tačiau tikrai nenorėjau nieko blogo. Calebui niekada negrėsė blogas elgesys su juo ar pavojus. Video buvo be garso, todėl žmonės negirdėjo, kaip Calebas juokėsi. Nenusipelniau būti vadinama pabaisa. Dar liūdniau, kad žmonės gaili Calebo, nes esu jo motina. Jis toks laimingas berniukas, neįmanoma įsivaizduoti labiau jį mylinčios šeimos. Jam patinka žaisti slėpynių. Dar jam labai patinka padėti man skalbti ir sulankstyti drabužius. Skalbimo mašinos durelės nebuvo uždarytos. Ji niekaip negalėjo įsijungti, nes laukiau, kad atgabentų naują skalbimo mašiną, o šita buvo išjungta. Be to, paaiškinau, kad jis daugiau šito nedarytų."

C. Stewart pastojo būdama 18 metų. Likus trims dienoms iki gimdymo, 34-ą savaitę gydytojai pasakė, kad jis turi Dauno sindromą ir gyvybei pavojingą širdies ydą.

„Niekas negalvojo, kad tokiai jaunai moteriai gali gimti vaikas su Dauno sindromu. Tačiau aš jaučiau jo spyrius, niekada nekilo nė minties, kad jo nemylėčiau. Vos jam gimus tarp mūsų atsirado ryšys."

Keira su Calebu TV laidoje.
Vida Press

Po dviejų savaičių nutrūko santykiai su Calebo tėvu, su kuriuo ji draugavo nuo 16 metų. Tuo pat metu Calebui atliko širdies operaciją. Jis keturis mėnesius gulėjo ligoninėje. Moteris teigė: „Buvo sunku, tačiau man labai patinka būti motina. Calebas nuostabus. Jis vaikšto, moka kelis žodžius, bet daugiausia bendraujame ženklų kalba „Makaton". Man jis nėra neįgalus, man jis - šelmis mano berniukas."

Keira su Calebu TV laidoje.
Vida Press

Kai Calebui buvo devyni mėnesiai, ji susipažino su Kerranu (20 m.), dabar jie turi pusė metų amžiaus dukterį Keirą. Keira Dauno sindromo neturi.

C. Stewart sakė: „Medikai įspėjo, kad didelė tikimybė susilaukti antro vaiko su Dauno sindromu, bet aš atsisakiau daryti testus, nes niekad nedaryčiau aborto, net jei vaikas būtų neįgalus."

Keira su Calebu TV laidoje.
Vida Press

Moteris ištrynė savo paskyrą socialiniame tinklalapyje „Facebook": „Nebenoriu talpinti jame nuotraukų. Tikiuosi, asmuo, kuris mane įskundė, yra patenkintas dėl visų vargų, kurių sukėlė mano šeimai."

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis