Vlada Musvydaitė moko slidinėti trejų metų sūnelį

Neseniai pati išmokusi stovėti ant slidžių ir čiuožti su snieglente TV3 laidos "Sportuok su mumis" vedėja Vlada Musvydaitė nusprendė šiuo džiaugsmu pasidalinti su savo vaikais - Ula ir Benu.

"Bežiūrėdami laidas, kur aš pati čiuožiu su snieglente ar krentu, vaikai man pradėdavo sakyti, kad ir jie nori pirmą kartą pačiuožinėti. Mano sūnui neseniai suėjo treji metukai. Labai bijojau, kad jis per mažas", - prisipažįsta Vlada.


TV3 nuotr.

Į Druskininkus mokytis šliuožti su slidėmis vyko abu Vlados vaikai ir dar trejų metukų Rokas. "Sportuok su mumis" kūrybinei komandai teko nelengvas uždavinys, nes reikėjo visus tris neklaužadas gaudyti ant sniego.

"Daugiausia rūpesčių turėjome su berniukais, nes jiems slidės vis kliuvo už sniego, o kantrybės, kaip ir visi vyrai, jie neturėjo. Ilgiausiai pamokoje su instruktoriumi išliko Ula. Ji visus nustebino - nusliuogė nuo didžiojo kalno", - gyrėsi šypsodamasi mama.


TV3 nuotr.

Ant slidžių buvo priverstas atsistoti ir dailininkas Rimas Valeikis. ,,Ko tik nepadarysi dėl sūnaus. Jam slidinėti patinka, o man šaltis nėra toks malonus kaip šiluma", - filmavime prisipažino žinomas vyras. Menininkas, kuris jau dvejus metus nevalgo mėsos, šį sekmadienį 8.30 val. "Sportuok su mumis" žiūrovams paruoš įdomius pusryčius. "Mano tėvai juokauja: „Tau reikia gal kokio šieno į rūsį atvežti?" - pasakoja šypsodamasis R. Valeikis.

"Pirmą kartą valgiau saulėgrąžų daigus ir dar visą kokteilį pasigardinome žaliais dumblių milteliais", - intriguoja Vlada Musvydaitė. Šioje laidoje bus kalbama apie tai, ar gerai yra nevalgyti mėsos. R. Valeikio sūnus Paulius apie tai turi tvirtą savo nuomonę. O kaip atrodys R. Valeikio šventinis stalas, kiek kilogramų štangą išstumti nuo krūtinės jis sugeba ir ką apie slidinėjimą pasakys Vlados Musvydaitės vaikai, sužinosime jau savaitgalį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis