Ypatinga diena mažajam princui George: į mokyklą atlydėjo tėtis

Šiandien Didžiosios Britanijos princo Williamo ir Kembridžo kunigaikštienės Kate Middleton sūnus pradėjo lankyti mokyklą.

Anksti ryte princas Williamas palydėjo savo keturmetį sūnų į Londone esančią Thomas's Battersea mokyklą. Rugsėjo 7 -oji buvo pirmoji karališkojo mažylio diena mokykloje.

Princas George nuotraukose įamžintas pasipuošęs firmine mokyklos uniforma, o jo mokyklinę kuprinę padėjo nešti tėtis.

Mažylis pakeliui į mokyklą atrodė itin susikaupęs ir rimtas, o gal net šiek tiek išsigandęs. Na, o jį lydintis princas Williamas galėjo prisiminti savo pirmąją dieną mokykloje, kuri buvo 1987 metais, ir jį tąkart lydėjo mama, princesė Diana.

Princas George lankys mokyklą, kuri visuomenėje turi "garsenybių vaikų" mokyklos įvaizdį. Įdomu, kad mokyklą lanko ir berniukai, ir mergaitės, o štai princas Williamas su broliu lankė tik berniukų mokyklą.

Princo klasėje bus apie 20 vaikų, ir tai yra mažiau, negu visos Didžiosios Britanijos mokinių vidurkis pradinėse klasėse.

Deja, bet Kate Middleton nelydėjo savo pirmagimio į mokyklą. Neseniai buvo paskelbta, kad ji laukiasi trečiojo vaikelio ir yra kamuojama nėščiųjų toksikozės. Greičiausiai tai ir sutrukdė palydėti sūnelį.

Mokykloje be akademinių pasiekimų, daug dėmesio skiriama visapusiam vaikų lavinimui. Čia vyksta ir baleto, ir teatro, ir muzikos užsiėmimai, mokoma prancūzų kalbos.

Nuotraukų galerijoje - pirmoji princo George diena mokykloje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis