Žavingi karališkieji kūdikiai: nauja valdovų karta, kuri kol kas dar su sauskelnėmis

Dalyvaudami oficialiuose renginiuose su savo tėvais, šie karališkųjų šeimų mažyliai visada sulaukia didžiulio dėmesio.

Princas George'as

Karališkųjų kūdikių sąrašas yra neįsivaizduojamas be mažojo Britanijos princo. Trejų metų princas užaugo mūsų akyse, ir nuo rugsėjo jau pradės lankyti naują parengiamąją mokyklą Londone. Mes matėme jį karališkuosiuose vizituose su tėvais ir jaunesniąja sesute, kur jis sužavėjo visus – nuo Baracko Obamos iki Justino Trudeau. Ir kaip galima nesižavėti šiuo putliaskruosčiu jaunikaičiu?

Vida Press

Princesė Charlotte

Princesė Charlotte, kuriai ką tik sukako dveji metai, yra ketvirtoji eilėje į Didžiosios Britanijos sostą. Beje, ji yra labai panaši į savo prosenelę, karalienę Elžbietą II-ąją. Mes nelabai daug ką žinome apie vienintelę princo Williamo dukterį. Tiesa, jos mama Kate Middleton papasakojo, kad Charlotte visiems vadovauja, nors namuose yra jauniausia. Nors princesė yra nepaprastai miela, bet jos mama, Kembridžo kunigaikštienė Catherine, yra pasakiusi": „Ji turi ir kitą pusę – yra labai užsispyrusi!"

AP / Scanpix

Mia Tindall

Mia Tindall daugumos atmintyje išliks kaip maža mergaitė, pareigingai laikanti savo prosenelės, karalienės Elžbietos II-osios rankinuką karališkosios šeimos portrete, atliktame 90-ųjų monarchės sukaktuvių proga. Mia yra vienintelė Zaros Tindall (princesės Anne dukters) ir jos vyro Mike'o dukra.

Vida Press

Monako princas Jacques'as ir princesė Gabriella

Dvyniai Gabriella ir Jacques'as yra Pierre'o Casiraghi pusseserė ir pusbrolis. Jų tėvai yra valdantysis monarchas princas Albertas II ir Monako princesė Charlene. Dvyniams praėjusių metų gruodį sukako dveji. Nors princesė Gabriella gimė dviem minutėmis anksčiau už savo brolį, pirmasis Monako sosto įpėdinis yra princas Jacquesas.

Vida Press

Princesė Estelle

Švedijos sosto įpėdinės Victorios pirmagimė duktė Estelle vasario 23 dieną šventė penkerių metų gimtadienį. Lauko darželį lankanti ir su tėvais neretai viešuose renginiuose matoma princesė neseniai sulaukė broliuko - 2016 metais kovą gimė mažasis princas Oscaras. Princesė Estelle savo šalies gyventojų simpatijas yra pelniusi ne tik dėl savo nuo veido nedingstančios šypsenos, bet ir dėl stiliaus: mama ją mėgsta rengti savo ar savo sesers Madeleine vaikystės rūbais.

Vida Press

Butano princas Jigme

Karalius Jigme Singye ir jo žmona karalienė Jetsun Pema, taip pat visa Butano karalystė beprotiškai džiaugiasi karališkosios šeimos pagausėjimu. Princas Jigme Namgyelis Wangchukas gimė 2016 m. vasario 5 d. ir nuo to laiko ne kartą su tėvais rodėsi viešumoje, žavėdamas visuomenę. Kalbama, kad mažasis princas yra visiška savo tėčio kopija.

Vida Press

Švedijos princas Alexanderis

Švedijos princo Carlo Philipo ir princesės Sofijos pirmagimis dėmesio centre yra nuo pat savo krikštynų. Kol kas jis nedaug rodėsi viešumoje, bet neseniai – tuo metu, kai princesė Sofia paskelbė apie savo antrąjį nėštumą – buvo užfiksuotas su išdygusiais neįtikėtinai mielais dantukais. Paskelbus apie dar vieno Švedijos karališkosios šeimos nario atėjimą, galima kalbėti apie karališkųjų kūdikių bumą, nes per pastaruosius dvejus metus vaikų susilaukė visi trys Švedijos karaliaus Carlo XVI-ojo vaikai.

Vida Press

Švedijos Princas Oscaras

Antrasis sosto paveldėtojos Victorios ir jos vyro, princo Danielio sūnus princas Oscaras yra jaunesnysis princesės Estelle brolis ir trečias pretendentas eilėje į sostą. Brolis ir sesuo kartu su kitais Švedijos karališkosios šeimos nariais dalyvavo savo pusbrolio, princo Alexanderio krikštynose.

Švedijos princesė Victoria su vyru ir abiem vaikais
Švedijos princesė Victoria su vyru ir abiem vaikais
Vida Press

Švedijos princas Nicolasas

Švedijos princesė Madeleine, kaip ir jos vyresnioji sesuo turi du vaikus: princesę Leonore'ą ir princą Nicolasą. Jaunesnysis vaikas gimė praėjus vos penkioms dienoms po 34-ojo savo motinos gimtadienio. Princas Nicolasas, kuriam vieni metai, jau pademonstravo palaikantis šalies moterų futbolo komandą – princesė Madeleine pasidalijo nuotrauka, kurioje jos sūnus užfiksuotas pasipuošęs nacionalinėmis spalvomis. Ar šis princas bus dar vienas Švedijos atstovas olimpinėse žaidynėse? Tikėkimės.

Vida Press

Reuters / Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis