Žavioji Holivudo pora netyčia prasitarė apie būsimo vaiko lytį

Viena žaviausių Holivudo porų - aktoriai Ashtonas Kutcheris ir Mila Kunis laukiasi antrojo vaiko.

Pora kruopščiai slepia asmeninį gyvenimą nuo žiniasklaidos, beveik nieko neatvirauja apie savo pirmagimę dukrytę Wyatt.

Todėl niekas nesitikėjo, kad interviu Ashtonas ar Mila atvirai pasipasakos apie antrą nėštumą ir būtent – kokios lyties vaikelio – laukia.

Vida Press

Tačiau taip nutiko visai netyčia. Viename interviu paklaustas, kaip dvimetė Wyatt ruošiasi sutikti naująjį šeimos narį, Ashtonas atsakė, kad ji labai laukia broliuko. Tai tiesiog išsprūdo aktoriui iš burnos.

Vida Press

Apie tai, jog pora prieš dvejus metus suplanavo nėštumą, ilgai niekas nežinojo. Tik tada, kai tapo akivaizdu, jog Mila Kunis laukiasi, paaiškėjo jų paslaptis. Wyatt gimė 2014 metų rudenį.

Vida Press

Lietuvoje neseniai rodytas filmas "Blogos mamos", kur pagrindinę heroję vaidino Mila Kunis. Filme aktorė suvaidino idealią dviejų vaikų mamą, kuri pavargo nuo buvimo "supermama" ir vieną dieną nusprendė, kad skirs laiko ir sau.

Vida Press

Kokia mama gyvenime yra Mila Kunis, galima tik spėlioti. Iš negausių interviu galima suprasti, kad tapę tėvais, aktoriai pakeitė gyvenimo būdą ir požiūrį į daugelį dalykų. Mila Kunis pati žindė dukrytę, gana ilgai neieškojo jokių auklių.

Sužinoję naujieną, kad porai gims berniukas, gerbėjai puolė sveikinti Ashtoną ir Milą, o vienas menininkas net sukūrė nuotrauką, kaip galėtų atrodyti jau paūgėjęs poros sūnus. Štai taip.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis