Žavusis princas švenčia 4 gimtadienį: išskirtinės akimirkos iš jo gyvenimo

Šiandien princas George užpūs keturias žvakutes ant savo gimtadienio torto. Vienas mylimiausių pasaulyje būsimųjų karalių dėmesio centre yra nuo pirmųjų dienų.

Trečiasis eilėje į Didžiosios Britanijos sostą princas George šiandien švenčia ketverių metų gimtadienį.

Ta proga karališkieji rūmai išplatino pačią naujausią oficialią mažylio nuotrauką, kuri buvo padaryta birželio pabaigoje Kensingtono rūmuose. Šį rudenį mokyklą pradėsiantis lankyti sosto paveldėtojas nuotraukoje smagiai juokiasi.

Reuters / Scanpix

Princo Williamo ir Kate Middleton pirmagimis gimė 2013 metų liepos 22 dieną 16.24 val. vienoje geriausių privačių Londono ligoninių.

Nuo tada jis tapo pačiu mylimiausiu karališkosios šeimos kūdikiu ne tik savo šalyje ar Europoje, bet ir už jos ribų.

Jo karališkoji didenybė Kembridžo princas George - taip oficialiai skamba jo vardas.

Vida Pres

Mažylis yra trečiasis eilėje į sostą po tėčio Williamo ir senelio Charleso. Jo karališkasis titulas, kai jis juo taps, bus George VII ir tai bus 43 -asis Didžiosios Britanijos monarchas.

Vida Press

Princo astrologinis ženklas - Vėžys, kaip ir tėčio bei velionės senelės princesės Dianos. Tiesa, jis vos per plauką netapo Liūtu.

Vida Press

Vida Press

Princas turi dvejų metų sesutę Charlotte, o neseniai vizito Lenkijoje metu jo mama Kate Middleton prasitarė, kad neatmeta galimybės gimdyti dar kartą.

Reuters / Scanpix
Reuters / Scanpix

Vida Press

Šie metai princui George buvo įdomūs: mažylis lankė vaikų darželį ir net du kartus su tėvais skrido į oficialius vizitus: Kanadoje bei Vokietijoje ir Lenkijoje.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

AP / Scanpix

Dar vienas išskirtinis įvykis karališkosios šeimos gyvenime - Kate Middleton sesers Pippos Middleton vestuvės, kuriose George su kitais mažyliais turėjo svarbias pareigas.

Vida Press

Apie tai, kaip švenčiami princo ir princesės gimtadieniai, daug detalių nėra žinoma. Tačiau jau tradicija tapo, kad kiekvieno gimtadienio proga paprastai Didžiosios Britanijos karališkieji rūmai išplatina naujausią oficialią princo nuotrauką, o tėvai kreipiasi į visuomenę, dėkodami už gausius sveikinimus ir palaikymą.

Princas George'as
Princas George'as
Vida Press

AFP / Scanpix

Jūsų dėmesiui – įdomiausių mažylio princo ir jo šeimos nuotraukų galerija.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis