Žinomos šeimos džiaugiasi naujagimiais: ką jiems žada žvaigždės

Spalio vidurys dviem žinomoms Lietuvos šeimoms padovanojo po brangiausią dovaną - naują gyvybę. Svarstyklės ženklo mažyliai gimė Aistės Jasaitytės Čeburiak ir vyro Romano bei dizainerio Roberto Kalinkino ir žmonos Agnės namuose.

Spalio mėnuo šiais metais buvo labai dosnus kelioms žinomoms Lietuvos šeimoms, padovanojusioms joms po vaikutį. Tačiau iš tiesų, pats dosniausias gimdymų mėnuo Lietuvoje yra liepa. Statistikos departamento duomenys rodo, kad liepą gimsta daugiausia naujagimių. Palyginti su kitais mėnesiais, liepą vidutiniškai gimsta 11 proc. daugiau kūdikių.

Čeburiakų šeimoje gimė antroji dukrytė

Spalio 16- ąją dieną buvęs modelis, o dabar ir psichologijos bei saviraiškos studijos „Pamilk save" savininkė Aistė Jasaitytė-Čeburiak su vyru Romanu susilaukė antrosios dukrytės.

TAIP PAT SKAITYKITE:
21 vaiko susilaukusi šeima: dar ne pabaiga
10 dažniausių nėštumo mitų: kuo tikėti neverta?

Pirmagimei šeimos Elzytei netrukus jau ketveri metai. Elzė gimė ypatingą dieną - Naujųjų metų dieną, sausio pimąją.

Antroji dukrelė pasaulį išvydo irgi ypatingą dieną - Boso dieną. Aistė Jasaitytė-Čeburiak antrojo nėštumo metu jautėsi labai darbinga ir likus suskaičiuotoms dienoms iki gimdymo gyveno aktyviai: tapo vieno prekybos centro veidu, dalyvavo fotosesijose.

Aistė Jasaitytė - Čeburiak fotosesijoje su dukryte.
DELFI / Šarūnas Mažeika

33 metų Aistė ir 25 metų Romanas antrąjį vaikelį planavo ir jo labai laukė, todėl meilės ir šilumos jų namuose užteks dabar jau dviem vaikučiams.

Pirmagimis sūnus gimė dizainerio šeimoje

Spalio 17 -osios rytą dizaineris Robertas Kalinkinas su žmona Agne susilaukė pirmagimio sūnaus. Lygiai prieš savaitę jis Vilniuje, Siemens arenoje, pristatė naujausią savo drabužių kolekciją. Užkulisiuose vyrui talkino ir jo žmona, susikibę už rankų jie išėjo nusilenkti publikai kolekcijos pristatymo finale. 

Sužinojusi, kad laukiasi mažylio ir jis gims spalio viduryje, pora juokaudama sakė, kad tikisi, jog jis negims kolekcijos pristatymo dieną, mat Robertas neabejojo dalyvausiąs žmonos gimdyme.

Lygiai savaitė iki gimdymo vyko Roberto Kalinkino kolekcijos pristatymas.
DELFI / Šarūnas Mažeika

Mažylis pasirodė supratingas - leido abiem tėvams pabaigti darbus ir atsipūsti po kolekcijos pristatymo. Po savaitės į pasaulį pasibeldė ir jis. 29 metų Agnė ir 25 metų Robertas dar neatskleidė, kaip pavadins sūnų. Dabar Kalinkinų namuose visas dėmesys - tik jam!

Kas būdinga Svarstyklių ženklo vaikams?

Abu mažyliai gimė po Svarstyklių ženklu, tad pateikiame Jums svarbiausius šio Zodiako ženklo bruožus, būdingus vaikams - Svarstyklėms. Gimę po Svarstyklės ženklu vaikai būna įgimti diplomatai, taktiški ir malonūs.

Jais žavisi aplinkiniai, jie yra apdovanoti įgimtu estetikos ir grožio pojūčiu. Svarstyklių ženklo vaikai gali daug pasiekti meno srityje - dainuodami, šokdami, lankydami dailės užsiėmimus.

Mergaitės nuo mažų dienų mėgsta būti princesėmis: puoštis mamos aukštakulniais, pūstais sijonais ir papuošalais.

Stilinga mažųjų Svarstyklių išvaizda gražiai dera s jų romantiška ir jautria siela. Svarstyklės ženklo žmonės tampa puikiais dizaineriais, aktoriais, architektais, dailininkais.

Sveikiname laimingus tėvelius!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis