Galvojo, kad laukiasi vieno, o pagimdė iš karto penkis!

Tai bent siurprizas laukė vienos indų šeimos. Pora tikėjosi, kad laukiasi vieno vaiko, tačiau paaiškėjo, kad moteris po širdimi nešioja net penkis vaikus iš karto.

Manita Singh (25) iš Indijos skaičiavo 26 nėštumo savaitę, kai vieną dieną pasiskundė dideliais skausmais. Gimdymui dar per anksti, tad moterį vyras nugabeno į Rytų Indijos Ambikapuro miesto ligoninę. Čia poros laukė neįtikėtinas siurprizas - pasirodė, kad ji laukiasi ne vieno kūdikio, o iš karto penkių.

Kaip galėjo nutikti, kad šeima nežinojo tokios svarbios naujienos? Priežastis paprasta - nėštumo metu Manitai nebuvo atliktas ultragarso tyrimas.

26 metų moters vyras Maheshas prieš dvejus buvo susilaukę pirmagimio berniuko, deja, jis po gimdymo mirė. Susilaukę penkių mergaičių iš karto, tėvai patyrė šoką ir tuo pačiu didžiulę laimę. Vyras žiniasklaidai sakė esąs tikintis, todėl jo nuomone, Dievas apdovanojo jų šeimą už prarastą sūnų penkiagubai.

Šioje istorijoje įspūdinga ir tai, kad penketukas gimė natūraliai, be cezario pjūvio operacijos. Kol kas visos penkios mergaitės labai neišnešiotos ir jų sveikata rūpinasi medikai.

Gimdymui vadovavęs gydytojas prisipažino, kad tai pirmasis atvejis jo praktikoje, kai penketuką motina pagimdė pati.

Mamos ir mažylių nuotraukas galima pamatyti čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis