Kas nutiko, kai jauni tėvai iš gimdyklos išsiuntė SMS ne tuo numeriu

„Gimė kūdikis!“ – šią SMS žinutę iš ligoninės išsiuntusi šeima supainiojo telefono numerius.

"Valio, jau gimė!" Turbūt visi vaikučio susilaukę tėvai dar iš gimdymo namų siunčia džiugias SMS žinutes draugams ir giminėms. Juk smagu dalintis džiaugsmu su artimais žmonėmis.

Lindsey Lashley Iš Vašingtono taip pat nusprendė pasidalinti gerąja naujiena, jog gimė mažylis. Tačiau netyčia nutiko taip, kad supainiojo adresato numerį ir SMS apie gimdymą gavo visai nepažįstamas žmogus.

"Supainiojote numerį", - mandagiai atrašė SMS per klaidą gavęs Deorick Williams. Tačiau po kelių minučių atskriejo ką tik gimusio naujagimio nuotrauka su ūgio ir svorio duomenimis.

Tada vyriškis nesutriko ir nusprendė pasveikinti naujai iškeptus tėvus. Su maža dovanėle vaikeliui Deorick su broliu nuvažiavo į ligoninę pasveikinti jaunos šeimos. Juk šiaip ar taip, jis buvo pirmasis, kuriam jie patikėjo svarbiąją naujieną apie gimdymą. Na, ir kas, kad per klaidą supainioję telefono numerius.

Lindsey buvo maloniai nustebinta sulaukusi nepažįstamųjų su dovanomis. Toks jų poelgis sujaudino ką tik mama tapusią moterį.

Iš tiesų smagus poelgis ir linksma istorija. Tačiau, mieli tėveliai, dėl viso pikto, siųsdami SMS iš gimdymo namų pasitikrinkite, ar teisingą numerį įrašėte.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis