Laimingiausia gyvenimo diena virto tragedija: trynukų istorija

Tai turėjo būti pati laimingiausia gyvenimo diena. Į vieną būrį pirmą kartą susirinko visa didelė šeima: mama, tėtis, du vyresnieji šeimos vaikai ir ką tik gimę trynukai. Deja, laimingai prasidėjusi, diena pasibaigė tragedija.

Casi Rott (36) su vyru Joey Rott (33), dukterimis Cloey (7) ir Tenley (2) bei ką tik gimusiais trynukais nespėjo pasidžiaugti vieni kitais. Būtent tą dieną, kai moteris po gimdymo pirmą kartą paėmė trynukus ant rankų, verkdama iš laimės, ši idilė truko neilgai. Casi tą pačią dieną mirė, palikdama našliui vyrui visus penkis vaikus.

Casi, kurios pilnas vardas Cassia, savo trynukus norėjo gimdyti saugiai. Ji su vyru gyvena atokioje vietovėje, todėl likus nedaug laiko iki gimdymo, ji persikėlė į tėvų namus Kanzase (JAV). Tam, kad būtų kuo arčiau medicinos įstaigos.

Checking the babies 1 more time, a couple hours before the C-Section.
Posted by Casi's Triplets on 2016 m. vasario 26 d.

Sausio 29 dieną po cezario pjūvio operacijos gimė trys sveiki trynukai: 2 berniukai ir mergaitė. Kaip ir įprasta daugiavaisio nėštumo metu, jie gimė anksčiau laiko, 34 savaitę, tačiau buvo pakankamai subrendę, ir pavojus jų gyvybei ar sveikatai negrėsė. Tėvai lengviau atsiduso - gimdymas baigėsi, vaikai sveiki, belieka juos užauginti.

Tačiau praėjus kelioms dienoms po gimdymo, vasario 4 -ąją, moteris pajautė skausmą krūtinės plote, todėl buvo nuvežta į ligoninę. Čia jai buvo atlikta kompiuterinė tomografija, rastas kraujo krešulys plaučiuose ir diagnozuota embolija.

Po skirto gydymo, atlikus papildomus tyrimus, moteriai buvo leista grįžti namo. Įdomu, kad būtent dabar ji galėjo pirmą kartą paimti visus tris vaikučius ant rankų. Nors trys ankstukai gulėjo intensyviosios terapijos skyriuje, jų būklė buvo stabili ir Casi paėmė juos ant rankų bei pirmą kartą nusifotografavo. Kaip vėliau papasakos vyras, ji nenorėjo būti fotografuojama. Iš džiaugsmo, kad pagaliau laiko visus tris mažylius rankose, moteris ašarojo ir nenorėjo būti įamžinta. Tačiau vyras nepaklausė. Dabar jau aišku, kad tai pirma ir paskutinė moters nuotrauka su trynukais.

This was the only time Casi was able to hold all 3 together. It was definitely a special moment. She actually...
Posted by Casi's Triplets on 2016 m. vasario 26 d.

Vasario 9 dieną vyras žmoną iš ligoninės parsivežė namo, čia ji pagaliau po gimdymo pamatė savo vyresnėlės (mažyliai dar buvo palikti ligoninėje stebėjimui). Tačiau ramybė truko neilgai - Casi pasijuto labai blogai. Vyras suskubo vežti į ligoninę, tačiau buvo vėlu, moteris mirė.

Tuo metu, kai ji mirė, trynukams buvo 10 dienų. Šeimos artimieji žinojo, kad šie trynukai porai buvo didelis stebuklas - jie pradėti be vaistų ar vaisingumo specialistų pastangų. Tai tiesiog likimo dovana, kuria jie abu drauge nespėjo pasidžiaugti.

Joey patyrė šoką, tačiau greitai atsigavo - juk jis dabar turėjo pasirūpinti visais penkiais vaikais. Į pagalbą našliui atskubėjo artimieji ir draugai, kurie padeda rūpintis trynukais, padovanoja reikalingų daiktų.

All 5 Siblings together for the 1st time
Posted by Casi's Triplets on 2016 m. vasario 29 d.

Paragintas artimųjų, vyras patalpino savo šeimos istoriją į aukojimo svetainę, kur žmonės gali paaukoti pinigų tiems, kuriems šiandien jų labiausiai reikia.

„Kai vaikai paaugs, aš jiems papasakosiu, kad mama juos labai mylėjo", - sako liūdintis tėtis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis