Kodėl 2024 metais gimusius ir dar gimsiančius vaikus vadina ypatingais?

Jeigu dar nespėjote pastoti, tačiau planuojate pradėti kūdikį, paskubėkite. Pasirodo, šiemet gims ypatingi vaikai. Kokios savybės būdingos 2024 m. gimsiantiems mažyliams? Konsultuoja astrologė Saulė Jonaitytė.

Šiais metais gimsiantys vaikai bus labai skirtingi, o ribą tarp vienokio ir kitokio jų elgesio bei būdo nubrėš rugsėjo 9-oji. Kaip tik rugsėjo 9-ąją Jupiteris didžiausia planeta, lemianti žemėje vykstančius svarbius procesus, pereina iš Mergelės į Svarstyklių ženklą. Todėl ir vaikai, gimę po šios datos, turės kitokių charakterio savybių.


Gimę iki rugsėjo 9 d. sieks karjeros


Vaikai, gimę iki rudens, turės daug bendrų bruožų, kuriuos lemia didžiųjų planetų išsidėstymas. Jie bus labai protingi, verslūs, sumanūs, gudrūs, uolūs ir ypač stropūs, apsukrūs, pareigingi, praktiški ir ūkiški. Dauguma jų charakteriu ir išvaizda bus neįtikimai panašūs į tėčius, jo giminę. Be to, vienys giminę, teiks šeimai stiprybės, rūpinsis privačia nuosavybe, savo elgesiu pabrėš šeimos socialinę padėtį ir įpročius. Todėl šios kartos vaikams, kilusiems iš skirtingų sluoksnių, bus kebliau rasti tarpusavio kalbą, o vėliau bus daugiau trinties tarp bendraamžių, klasės draugų dėl šeiminės gyvensenos skirtumų.


Šio periodo vaikai bus nepakartojami aplinkos tyrinėtojai, puikiai išmanys vyraujančius papročius ir taisykles - šiomis pasinaudos taip, kad būtų jiems naudingos. Pavasarį ir vasarą gimę vaikai bus labai paslaugūs: skubės geranoriškai padėti neįgaliesiems, vyresniems šeimos nariams, savanoriaus įvairiose srityse. Tarp jų bus daug motinų teresių ir Pasaulio Gelbėtojų.


Jie mažiau bus linkę bet kuo aklai tikėti ar į įvairias priklausomybes. Netgi stengsis kitus, panyrančius į iliuzijų ar sektų pasaulį, grąžinti į tikrovę.


Kadangi tai būsimi karjeristai, jie sunkiau ras santuokos laimę, nors svajos apie idealią porą, juolab kad daug gražių meilės porų pavyzdžių matys augdami.


Stipresni ir sėkmingesni, lengviau pasiekantys tikslus bus Ožiaragiai, Jaučiai ir Vėžiai. Dvyniai patirs daugiau kliūčių siekdami savo svajonės. Šiuos galima palyginti su paukščiais, kurie niekaip neranda, kur nutūpti.


Gimę po rugsėjo 9 d. labiau atsipalaidavę


Po rugsėjo 9 d. gims visiškai kitokie vaikai. Jie bus labai gražūs, dailūs, tarsi gamta jiems būtų atidavusi visa, kas malonina akį. Daugelis jų suaugę daug keliaus, nuolat kažką studijuos, ieškos dvasinių atramų ir guru, kovos už kitų teises. Jiems patiks kažką veikti drauge su šeimos nariais, bendraamžiais. Jie anksti poruosis, bus linkę karštai susižavėti ir įsimylėti iš pirmo žvilgsnio, kausis dėl savo meilės. Greičiausiai jau darželyje ar vaikystės kieme išgyvens pirmuosius šiltus jausmus priešingos lyties atstovams.


Skirtumas tarp vaikų, gimusių iki ir po rugsėjo 9 d., bus akivaizdus net ir išoriškai. Pirmieji bus guvesni, sportiškesni, lėks strimgalviais, klausys nurodymų, bus nuolat kažkuo užsiėmę, užduos begalę klausimų apie viską, norės visuomet sulaukti gero rezultato ir naudos sau. Jie mažiau kalbės, daugiau veiks. O „rudeninukai bus lėtesni, tingesni, lepesni, jautresni, bet daugiau šypsosis, paisys bendros gerovės, bus atidūs kitų nuomonei, derinsis prie aplinkos. Tačiau jų karta kels didelį triukšmą, mat jie sieks apginti savo nuomonę, ieškos sutarimo, gins pažeistas teises, aktyviai ir griežtai reikš savo nuomonę, nuolat vertins ir net teis kitų poelgius, išvaizdą.


Šiuos vaikus sąlyginai galima pavadinti hipių ar taikdarių, prigimtinių budistų ir teisėjų karta. Jie norės mokytis ir sieks išsilavinimo, laimėjimų įvairiuose konkursuose, garsinti savo vardą ir apskritai orientuosis į elitą. Dėl tikslo lengvai keis šalis, bet ne principus. Norės puoštis, blizgėti, žavėti manieromis ir stiliumi, pasirodyti geresni, negu yra iš tiesų tarsi puošnūs paukščiai kedens savo plunksnas.


Šių vaikų išskirtinis bruožas jie geriau sutars su savo tėvais, nei gimę pavasarį ir vasarą. Mylės savo tėvus ir jaus atsakomybę už juos. Antra vertus, ir tėvai šiems vaikams darys didesnę įtaką savo pavyzdžiu tiek geru, tiek ir blogu. Tėvai ypač aktyviai kontroliuos ir spaus mokyklas, kad jų vaikai gautų kuo geresnį išsilavinimą. Iki rudens gimę vaikai rūpinsi tėvais labiau iš pareigos, nei iš vidinio poreikio ir etikos, mat jie nebus jausmingi.


„Rudeninukai nuoširdžiai mylės savo tėvus ir iki senatvės noriai palaikys ryšius su jais, su seneliais ir visa savo gimine.


Protingi ir talentingi


Rudenį ir žiemą gimusieji susidurs su neformaliojo ugdymo sunkumais. Įdomu, kad šie vaikai iš prigimties bus ypač gabūs, net genialūs kažkurioje srityje. Tačiau dauguma dėl susiklosčiusių aplinkybių (nėra tinkamos lavinimo įstaigos ten, kur jie gyvens) ar švietimo spragų nelabai galės visiškai atskleisti savo gebėjimus.


Antra vertus, jie bus gabūs ir užsispyrę sieks žinių. Rudenį ir iki Naujųjų metų gimusius vaikus griežčiau kontroliuos mamos, tad jų trintis su mamomis, abipusiški charakterių skirtumai bus stipresni, na, o su tėčiais santykiai bus daug tvaresni.


Mamas gali erzinti šių vaikų išsiblaškymas jie nuolatos pamirš pavalgyti, pames tai pirštines, tai šalikus ir pan. „Rudeniniaivaikai išmokys tėvus būti pakantesnius, priimti kitus be išankstinių nuomonių. Šie vaikai gerbs ir aktyviai tyrinės šeimos papročius, tradicijas, istoriją, bus daug atsakingesnė ir patikimesnė, nei gimusi pavasarį ir vasarą.


Paradoksalu, nors „rudeninukai bus talentingesni, bet tarp jų bus mažiau menininkų, artistų, iškilių asmenybių jie bus pasyvūs. Pasiseks labiau tiems, kuriuos mokytojai išmokys tvarkos ir darbštumo. Ir tiems, kurie seks brolių, sesių pėdomis.


Sėkmingiausi vaikai


Sėkmingiausi bus Svarstyklių ženklo vaikai. Aplinkybės jiems bus palankesnės nei kitiems, jie turės daugiau galimybių reikštis, atsiskleisti, siekti, daryti įtaką aplinkai. Na, o metų pabaigoje ir 2025 m. sausį gimusiems Ožiaragio ženklo vaikams vis iškils šiek tiek daugiau kliūčių, sunkiau seksis surasti bendrą kalbą mokykloje su mokytojais ir bendraamžiais.


Pasaulio tendencijos


Visame pasaulyje iki rugsėjo mėnesio dažniau gimdys vyresnio amžiaus moterys, gims daugiau antragimių ir trečiagimių. Bus daugiau moterų, gimdysiančių antrą vaiką po ilgos pertraukos. Gali daugiau gimti dvynukų ir trynukų nei kitais metų laikais. Vaikai labiau gims šeimoms, mažiau bus „netyčiukų. Tai planuotų, ilgai lauktų mažylių metas.

Nuo rudens viskas pasisuks priešinga linkme. Visame pasaulyje pasipils „netyčiukai. Jie užsimegs staiga, visiškai neplanuotai ir praktiškai po pirmų lytinių santykių, galbūt iš atsitiktinių ryšių. Tad gali būti daugiau ir vienišų mamų, apsisprendusių gimdyti nuo mylimo, tačiau jas palikusio vyro. Dažniau gimdys studentės, labai jaunos moterys galbūt net ir mokinės, kurioms dar per anksti galvoti apie sąmoningą motinystę. Dažnai rudenį pastojusiai moteriai nėštumas bus didžiulė staigmena, netikėtai pakeitusi karjeros siekiančios moters planus. „Netyčiukai pabirs tarsi žvaigždės iš dangaus sujauks planus, pakeis tėvų gyvenimo modelį, o galbūt ir pasaulėžiūrą. Kai kurioms būsimoms mamoms netikėtas nėštumas iš pradžių sukels šoką, vėliau lems didžiulius gyvenimo pokyčius, atversiančius šviesesnes perspektyvas.


Lietuvoje priešingai


Pasak astrologės Saulės, Lietuvoje labai daug dalykų ir reiškinių vyksta priešingai negu visame pasaulyje. Taip yra todėl, kad Lietuvos zodiakas yra Vėžys. Tad pasaulyje iki rudens nenumatomas gimdymo bumas, o Lietuvoje gims kaip tik daug vaikų. Jau dabar yra labai daug pastojusių, vaikelio besilaukiančių mamyčių, tad naujagimių skaičius iki rudens smarkiai šoktelės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis