Savaitgalio renginiai šeimoms su vaikais

Kol iškritęs sniegas leidžia mažiesiems džiaugtis sugrįžusia žiema ir rikiuoti sniego senių armiją, suplanuokime savaitgalio pramogas visai šeimai.

Jaukiai įsitaisius teatro salėje, galima ne tik mėgautis pasakiškais herojų nuotykiais, bet ir gauti naudingų pamokymų, kurie, nuskambėję herojų lūpomis, tikėtina, padarys didesnę įtaką mažųjų elgesiui nei tėvelių pamokymai.

Penktadienį kviečiame apsilankyti edukaciniame miuzikle visai šeimai "Išeik į kiemą". Miuziklas skirtas 7-16 metų jauniesiems žiūrovams ir juos lydintiems šeimos nariams, o jo metu gvildenami labai aktualūs klausimai - kaip reikia darniai spręsti problemas, būti atsakingiems už save patį ir aplinką, o ne ieškoti kaltų. Renginyje, apjungiant miuziklo žanrą ir šiuolaikinę gatvės kultūrą, kalbama jaunimui suprantama kalba, o veiksmas vyksta skate-park'o erdvėje, kurioje netikėtai pradeda siausti šiukšlių uraganas ir visi žaidimai praranda smagumą. Tad, nėra kada teisintis, metas - bendradarbiauti ir spręsti problemą! Ar pavyks tai padaryti, išvysite drauge su visa šeima šį penktadienį apsilankę Lietuvos nacionaliniame dramos teatre, Vilniuje.

Norite pamokyti savo mažuosius, kaip džiaugtis net trumpiausiomis akimirkomis, išmokti mylėti ir vertinti vienas kitą? Šeštadienį apsilankykite drauge su visa šeima Nacionaliniame Kauno dramos teatre, kuriame kaip tik šių pamokų mokys trys močiutės šamanės, gyvenančios paslaptingoje Šiaurėje. Darys jos tą labai žaismingai - gros šamaniškais būgnais, žais žaidimus, o joms padės du nuotaikingi ruoniai. Spektaklis „Solė ir močiutės" - nuoširdumo ir pozytivumo pliūpsnis, kuriame mažieji teatro gerbėjai taip pat galės aktyviai dalyvauti ir veikti.

Šeštadienį drauge su visa šeima kviečiame apsilankyti studijoje "Dvi Taurės Meno", kurioje patirsite kūrybos polėkį ir džiugų buvimą drauge. Patirtis ir mokėjimas "gražiai piešti" šiame užsiėmime nėra svarbiausi. Svarbiausia - noras sukurti šį tą gražaus ir pasiduoti užplūstančiai kūrybai. Šiandieną kartu su mažaisiais tapysime linksmą žiemišką paveikslą. Patyrusi tapytoja žingsnis po žingsnio papasakos ir padės mažiesiems nutapyti spalvingą pingviną, o Jūs galėsite tapyti kartu arba, išsirinkę bet kurį iš studijoje esančių paveikslų, sukurti savo šedevrą! Tad imkite teptuką į rankas ir pirmyn į tiek mažam, tiek dideliam malonų užsiėmimą.

Sekmadienį Valstybinis Jaunimo teatras kviečia į linksmą ir jautrų spektaklį vaikams "Paika pelytė", kuriame spektaklio herojė bando įgyvendinti savo norą - būti viso pasaulio karaliene. Šiame spektaklyje keliami klausimai - ką reiškia būti stipriam, ar visada yra stiprus tas, kas toks atrodo, ir ar būtina laimės ieškoti labai toli, o gal ji glūdi visai šalia, tik reikia atidžiau apsidairyti? Šis pasakojimas apie pirmą kartą gyvenime patirtą vienišumą ir apie tai, kad nuo šio jausmo gali išgelbėti tik nuoširdi draugystė. Taigi, dar viena pamokanti istorija pasakos pavidale Jums ir Jūsų mažiesiems.

Daugiau renginių pasiūlymų visai šeimai rasite Kur.lt svetainėje. Linksminkitės drauge su visa šeima, kurkite prisiminimus, kurie vėliau sušildys ilgais vakarais!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis