Pamatykite: vienerių metų snieglentininkė

Vienerių metų vaikas ant snieglentės – vaizdas, kurio kasdien nepamatysi. Gal todėl jauni tėvai iš Jutos valstijos (JAV) šiomis dienomis sulaukė ypatingo dėmesio dėl savo mažosios dukrytės gebėjimų.

Zachas ir Katie Hendersonai augina vienerių metų ir dviejų mėnesių dukrytę Sloan. Kaip jauni tėvai sakė interviu CNN, jie patys yra aistringi snieglentininkai, todėl laukė nesulaukė dienos, kai jų dukrytė išmoks vaikščioti, kad galėtų ją mokyti valdyti snieglentę.

Štai šis vaizdo įrašas pastaruoju metu žaibo greičiu plinta socialiniuose tinkluose. Vienerių metų mergaitė ant snieglentės jaučiasi visai laisvai. Atrodo, kad jai tas patinka.

Pirmuosius žingsnius Sloan žengė metų ir mėnesio. Tada ir prasidėjo pirmosios patyrusių snieglentininkų pamokos savo dukteriai. Jos vyko namuose.

Pirmoji užduotis – išmokti laikyti pusiausvyrą stovint ant snieglentės. Tėvai tempė ją ant virvutės, o mažylė mokėsi laikyti pusiausvyrą. Štai taip atrodė pirmosios pamokos.

Vėliau tėvai su mergaite išėjo į lauką. Apsirengus su kombinezonu, mažylei stovėti ant snieglentės išties buvo nelengva. Kiekvieną taisyklingą mergaitės judesį tėvai palydėdavo plojimais ir pagyrimais. Taip mergaitė neprarado noro treniruotis toliau.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis