Kaip įdomiai su šeima praleisti savaitgalį

Tamsūs žiemos vakarai nebūtinai turi būti liūdni. Tuo labiau, kai namuose yra mažasis, vietoje nenustygstantis veikėjas, kuriam viskas įdomu ir viskas rūpi. Tad leiskitės į pasaulio pažinimą per renginius skirtus visai šeimai - taip kartu kurdami laimingos vaikystės prisiminimus.

Renginių apžvalgą pradėsime nuo ketvirtadienį vykstančio renginio būsimiesiems tėveliams. Nemokama paskaita "Jo didenybė naujagimis" vyks KukuMuku restorane Vilniuje. Jos metu iš pirmų lūpų sužinosite viską, kas gali būti aktualu būsimoms mamytėms. Paskaitoje, kartu su akušere J. Staniuliene, mitybos specialiste L. Berniukevičiūte ir kineziterapeute E. Daunoravičiene bus aptariamos tokios temos: naujagimio fiziologija, higiena, odos priežiūra, apranga, miegas, žindymas, žindyvės mityba ir dar daug aktualių dalykų "šviežioms" mamytėms. Tad visiems, kam šios temos ypač aktualios, patartumėme paskubėti registruotis į paskaitą, nes vietos tirpsta!

Šeštadienį drauge su visa šeima leiskitės į pašėlusią, nutrūktgalvišką kelionę lėktuvu į tolimąją Pietų Ameriką, o gal Afriką, į Braziliją, o gal Islandiją, o gal dar bala žino kur... Svarbiausia, atvykite į Vilniaus teatrą "Lėlė", kuriame lauks istorija "Apie tai, kaip Kolka Pankinas skrido į Braziliją, o Marčius Nepankinas niekuo netikėjo, arba Ga-ra-rar". Be galo nuotaikingas spektaklis vaikams apie į kelionę išsiruošusius du itin skirtingus draugus - naivų svajoklį, apie "dangiškuosius migdolus" fantazuojantį Kolką Pankiną ir jo nepatiklų, niekuo netikintį bičiulį Marčių Nepankiną. Spektaklis nepaprastas ne tik savo humoru ir nuotaikingais personažais, bet ir skambančia stilinga muzika, įvairiausiais garsais bei ypatingu scenos apipavidalinimu. Apsilankykite šeštadienį šiame spektaklyje ir patirkite gražios vaikiškos svajonės ir tikrovės susidūrimą, ir nežinią, kuri iš jų stipresnė.

Šeimos restoranas Kukumuku ypatingas tuo, jog siūlo ne tik gardžias vaišes, bet čia pat veikia ir Kukumuku teatras bei žaidimų erdvės, o visi restorano svečiai, vykstant renginiui, tampa pasakos dalimi! O šį šeštadienį tiesiai į restorano erdvę iš pasakos nužengs Raudonkepuraitė! Ji ne tik papasakos pasaką apie save ir piktą vilką, bet ir pakvies vaikučius pasivaikščioti po pasakų pasaulį, išsipiešti veidukus ir sušokti linksmą šokį! Nuotaikingi pietūs su Raudonkepuraite jau šį šeštadienį!

Klaipėdos kultūros centre "Žvejų rūmai" šį sekmadienį aibes krės pati tikriausia raganiukė! Tiesa, ji dar visai jaunutė - tik 127-erių metukų ir užburti jai ne visuomet pavyksta... Be to, Valpurgijos naktį nenuorama raganiukė užsitraukė senųjų nemalonę ir per metus turės išpirkti savo kaltę - tapti gera ragana. O kaip jai seksis tai įgyvendinti, sužinosite jau šį sekmadienį apsilankę drauge su visa šeima nuotaikingame spektaklyje "Raganiukė".

Ar nėra Jūsų mažųjų užpuolusi klastingoji saldligės epidemija? Kuomet tik gulima lovose, tinginiaujama, nesinori dirbti... Būtent tokia epidemija užklupo be saiko smaližiaujančius Smaližijos gyventojus. Tačiau, kaip paaiškės, nuo šios ligos yra vienintelis vaistas, kuris išgelbės Smaližijos šalies karalių Medlaižį, jo dukrą - princesę Meilutę ir visą būrį spalvingų gyventojų. Daugiau apie stebuklingą vaistą išgirsite apilankę šį sekmadienį Klaipėdos dramos teatre, kuriame bus rodomas nuotaikingas bei pamokantis spektaklis "Nutikimai Smaližių šalyje".

Dar vienas Vilniaus teatro "Lėlė" šedevras - spektaklis "Daktaras Dolitlis". Šis spektaklis skirtas vaikams, tačiau jį puikiai supras ir tėveliai - juk visiems kartais taip nutinka, jog su žmonėmis, atrodo, būna sunkiau susikalbėti nei su gyvūnais. Su tuo susidūrė ir daktaras Dolitlis, kuris metė gydęs išlepusius ir nedėkingus savo miestelio žmones, o visą talentą ir širdį atidavė pagalbos ieškantiems gyvulėliams ir neliko nuviltas. Nuostabūs "Lėlės" teatro aktorių persikūnijimai, nostalgiški personažai bei žavinga istorija Jūsų šeimą džiugins jau šį sekmadienį.

Daugiau renginių mažiems ir dideliems rasite Kur.lt svetainėje. Atraskime drauge naujas vietas, aplankykime nematytus spektaklius, išgirskime geriausias dainas, o svarbiausia - leiskime laisvalaikį turiningai!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis