Savaitgalio renginiai šeimoms su vaikais

Kai lauke jau darosi šaltoka lipdyti senį besmegenį, kviečiame laisvalaikį su mažaisiais leisti teatre! Jaukiai įsitaisę salėje mėgaukitės išsirinktu spektakliu, o po jo matytus nuotykius aptarkite prie puodelio karšto šokolado mylimoje kavinėje - juk tai malonumas tiek mažam tiek dideliam!

Šeštadienį kviečiame išgirsti šmaikščią, tačiau labai pamokančią istoriją apie tuštybę ir tikrąsias vertybes. Spektaklyje "Princesė ir kiauliaganys" vaizduojama pamokanti istorija, kurios veiksmas vyksta "kiauliškos" karalystės rūmuose: Karalius čia - neryžtingas ir išsiblaškęs, rūmų damos - tuštybės ir blusų apniktos poniutės, o gražuolė Princesė - paika, tenorinti amžinai žaisti panelė. Tačiau viskas pasikeis apsilankius gudriam Princui, kuris sumanė apsimesti kiauliaganiu. Kaip baigsis ši juokingų pokštų kupina istorija, pamatysite apsilankę su visa šeima spektaklyje "Princesė ir kiauliaganys" Vilniaus teatre "Lėlė".

Linksmas ir žaismingas spektaklis apie rimtą dalyką - meilę gimtiesiems namams - šį šeštadienį Nacionaliniame Kauno dramos teatre. Spektaklio "Kiškis pabėgėlis" pagrindinis herojus kiškis nusprendė emigruoti iš gimtojo miško į Vilnių, kaip jam tai sekėsi - sužinosite atvykę į spektaklį. Šis renginys tiks bet kokio amžiaus publikai - mažesni jį supras kaip smagią, nuotykių kupiną istoriją su dainomis ir žaidimais, vyresnieji - kaip grotestišką šių dienų emigrantų realybę. Taigi - kodėl laimės dažnai ieškome svetur, kodėl gimti namai atrodo nemieli, kodėl neįvertiname savo gimtinės - nuotaikingai apie rimtus dalykus jau šį šeštadienį.

Turbūt visi vaikai žino pasaką apie Snieguolę ir septynis nykštukus. Šį kartą ši pamokanti istorija apie pavydą bus papasakota šokant baletą. Garsiojo choreografo Jurijaus Smorigino pastatytame balete vaikams „Snieguolė ir septyni nykštukai" grakščiai scenoje suksis gražioji Snieguolė, piktoji pamotė, žaismingi septyni nykštukai ir drąsusis princas. Jaudinanti istorija, žaismingi personažai ir užburiantis šokis patiks visiems mažiesiems, o ypač mergaitėms. Tad, tėveliai, suskubkite nudžiuginti savo vaikus - baletas jau šį sekmadienį!

Vilniaus mažajame teatre šį sekmadienį bus rodomas spektaklis "Brangusis atrakcionų parko dėdė". Spektaklis, orientuotas į mažuosius žiūrovus, kels klausimą - kaip atrasti bendrą kalbą su kitokiu žmogumi ir kaip jį priimti tokį, koks jis yra? Rimtą temą, įvilktą į žaismingą spektaklio pavidalą, per muziką, kalbą ir judesį narplios aktoriai Edmundas Mikulskis, Jokūbas Bareikis, Vytautas Rumšas (jaun.), Kirilas Glušajevas ir Ilona Kvietkutė. O ar pavyks pralinksminti ir į savo linksmuolių būrį įtraukti nuobodų darbą dirbantį Dėdę, pamatysite apsilankę spektaklyje.

Nesvarbu ar šalta ar karšta, ar sninga ar lyja - laisvalaikį reikia leisti turiningai ir linksmai! Daugiau renginių pasiūlymų visai šeimai rasite Kur.lt svetainėje - užsukite ir išsirinkite kuo nudžiuginti save ir savo brangius žmones.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis