Širdį draskanti drama: feisbuke ieško kadaise prarastų trynukų

Prieš šias Kalėdas feisbuke daugelis internautų dalijosi istorija, siekdami padėti vienai moteriai, ieškančiai niekada nematytų savo brolių trynukų.

Istorija iš tiesų neeilinė, ir jei po tiek daug metų visi biologiniai broliai ir seserys susieis į vieną krūvą, tai prilygs tikrų tikriausiam Kalėdų stebuklui.

1972 metais Cynthiai Bush (JAV) buvo vos šešiolika metų. Ji buvo nėščia, pasmerkta artimųjų ir nebematanti prasmės gyventi toliau. Ypatinga šioje istorijoje buvo ir tai, jog nepilnametė Cynthia laukėsi trynukų!

Merginos tėvai nenorėjo susitaikyti su šia žinia, nors ji tuo metu draugavo su vaikinu Brianu ir nėštumas nebuvo nuo atsitiktinio partnerio. Jos tėvai išsiuntė nėščią merginą iš Niujorko pas tetą į Kanzasą, kad ji ten prabūtų nėštumo laiką, pagimdytų ir namo grįžtų viena.

Kaip tėvai norėjo, taip ir nutiko. Cynthia savo trynius pagimdė toli nuo namų, jie iš karto po gimdymo buvo atiduoti įvaikinti, ir praėjus savaitei po gimdymo ji grįžo pas tėvus.

Gyvenimas susiklostė taip, kad pirmoji meilė išliko tvirta ir Cynthia ištekėjo už savo trynukų vaikų tėčio Briano. Santuokoje jie susilaukė trijų vaikų.

Apie savo jaunystės paslaptį jie niekam nesakė kone iki šių dienų, kol prieš kelerius metus išdrįso atvirai pasipasakoti savo vaikams, kad jie turi tris biologinius brolius trynukus.

Šiandien Cynthiai ir Brianui artėja 60 -metis, o jų trynukams yra 43 metai. Po gimdymo Cynthia išreiškė pageidavimą, kad visi trys jie būtų įvaikinti vienoje šeimoje, tačiau moteris netiki, kad į tai buvo atsižvelgta. Greičiausiai kiekvienas iš jų gyvena skirtingose įtėvių šeimose ir nieko nežino vienas apie kitą.

Viena iš Cynthios ir Briano vaikų - duktė Christina - prieš šias Kalėdas sumanė feisbuko pagalba ieškoti savo niekada nematytų brolių trynių.

Apie juos žinoma tikrai nedaug, tik miestas, kuriame jie gimė ir tiksli gimimo data - 1972 metų kovo 9 diena.

Christina publikavo savo nuotrauką su šia ypatinga istorija ir visus, ką nors žinančius, paprašė jai parašyti.

Facebook nuotr.

Šeima supranta, kad po gimdymo paliktieji sūnūs gali nenorėti matyti ar bendrauti su biologiniais tėvais, tačiau ši istorija padėtų jiems sužinoti tai, kad jie yra broliai tryniai, ir, galbūt, tai padėtų jiems užmegzti tarpusavio ryšius.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis