Monako dvynių paslaptys: pirmasis atviras interviu

Baigiantis 2015 metams, gruodžio 10 dieną, karališkiesiems Monako dvyniams sukako vieneri metai. Likus kelioms dienoms iki Naujųjų metų, oficialiame feisbuko puslapyje „Palais Princier de Monaco" patalpintas atviras interviu apie motinystės ir tėvystės džiaugsmus.

Atvirą interviu apie tėvystės ir motinystės džiaugsmus Monako karališkųjų rūmų veidrodinėje salėje kunigaikščiai davė australų kilmės žurnalistui Richardui Barnes. Iš viso interviu trunka apie 14 minučių ir jame Monako kunigaikštis Albertas (57) bei jo žmona kunigaikštienė Charlene (37) pirmą kartą atvirai pasakoja apie savo dvynius.

Interviu metu abu mažyliai žaidžia ant grindų šalia tėčio ir mamos. „Jie abu yra labai aktyvūs ir mėgsta žaisti", – pasakoja Charlene, o knigaikštis pritaria, kad itin aktyvus yra sūnus Jacques. Kaip ir dera tokio amžiaus vaikams, abu dvynukai yra labai smalsūs, nori viską išbandyti ir nepasėdi ramiai vienoje vietoje.

Interviu kunigaikštienė Charlene, buvusi profesionali plaukikė, paatviravo, kad abu dvyniai dar prieš išmokdami vaikščioti išmoko plaukti. Specialias plaukimo pamokas kūdikiams parodė trenerė, vėliau su vaikais užsiėmė mama, ir dabar mažyliai jau moka išlaikyti pusiausvyrą vandenyje. Kunigaikštis Albertas tikisi, kad abu vaikai paveldės jų pomėgį sportui ir ypač plaukimui.

Kunigaikštis Albertas interviu sakė dažnai girdįs, kad į jį panašesnė yra mergaitė Gabriella. „Tačiau jie dar tėra kūdikiai, todėl sunku pasakyti, į ką panašūs. Vieną dieną Albertas sako, kad duktė panaši į jį, o kitą – kad visa į mamą", – pajuokavo Charlene.

Interviu kunigaikščių šeima neslėpė, kad laikas, praleistas su vaikais, jiems yra neįkainojamas. Ypač kunigaikščiui Albertui, kuris pripažino, kad žmona skiria iš tiesų daug savo laiko ir jėgų vaikų auklėjimui ir lavinimui, tuo tarpu jis turi daugiau valstybinių pareigų, todėl negali šeimai skirti tiek dėmesio, kiek norėtų. Savo žmoną kunigaikštis interviu vadino atsidavusia ir rūpestinga mama.

37 -erių metų Charlene džiaugiasi, kad vaikai auga sveiki ir laimingi. Pasak jos, tai yra viskas, ko savo vaikams linki kiekvieni tėvai. „Nežinau, kas mūsų laukia ateityje, tačiau stengsimės juos išauklėti taip gerai, kaip tik galime", – sakė ji.

Nors dvynukai ką tik atšventė vienerių metų gimtadienį, kunigaikščiai pagalvoja apie jų ateitį ir išsilavinimą. Interviu Albertas sakė neabejojąs, kad pirminį išsilavinimą jo vaikai gaus Monake.

Interviu vyko prancūzų ir anglų kalbomis.

" LL.AA.SS. le Prince Albert et la Princesse Charlene ont souhaité offrir pour le 1er anniversaire des enfants Jacques et Gabriella, le 10 décembre dernier, ce film DVD enregistré quelques semaines avant les Fêtes de Noël dans le prestigieux Salon de Glaces. Ce lieu bien connu des Monégasques et des amis de la Principauté est utilisé pendant la Fête Nationale, lors de l’apparition de la Famille Princière aux fenêtres. Le Couple Princier répond en toute décontraction aux questions du journaliste Australien Richard Barnes sur cette année exceptionnelle qui a changé leur vie, une année marquée également par les 10 ans de Règne du Prince Albert. Cet entretien inédit en présence des enfants, Jacques et Gabriella a été tourné par les caméras de MonacoBroadcast, sous la direction de Jérôme Revon et avec le concours des Archives Audiovisuelles de Monaco ".Posted by Palais Princier de Monaco - Prince's Palace of Monaco on 2015 m. gruodžio 29 d.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis