Indrė Stonkuvienė: vaikai į namus grąžina Kalėdas

Kokios temos vyrauja gruodžio mėnesio TAVO VAIKO žurnale? Kokius išskirtinius interviu čia rasime ir kokių idėjų galėsime pasisemti žurnale, kuris kaip niekad solidus - net 124 psl.!

„Kol neturi vaikų, Kalėdos yra nors ir nekasdienis, bet ir neišskirtinis susėdimas prie bendro stalo. Kai jų sulauki, pajunti, kaip nuostabu, kai anksti nubudę jie basomis bėga prie eglutės, koks stebuklingas yra vaikiškas tikėjimas. Vaikai grąžina Kalėdas į namus ir suaugusiųjų širdis", - žurnalui „Tavo vaikas" sako žinoma aktorė ir dviejų vaikų mama.

„Gruodžio mėnesio „Tavo vaiko" žurnalas jau alsuoja kalėdine nuotaika", - sako vyr. redaktorė Gitana Šeštokienė.

Per šventes pametame galvą dėl kitų: kuo nustebinti vyrą, dukterį, sūnų, močiutes... Nors Kalėdos - metas, kuris turėtų suburti visus į kumštį, dažniausiai rūpesčiai tolina vienus nuo kitų, išblaško po skirtingas prekyvietes.

Šiemet kviečiame padovanoti laiko... sau. Sutvarkykite nuotraukų albumus, piešinius ir įvairius kitokius prisiminimus. Kartu smagiai praleistas laikas neturi įkainio.

3 paprastos, bet labai mielos idėjos - žurnalo redaktorės Eglės Racevičiūtės str. „Dovana sau".

Žurnalas "Tavo vaikas"

Straipsniai su rubrika „Įkvėpimai" pasakoja apie tai, kaip suaugę žmonės „nepameta" vaikystės svajonių ir dovanoja jas savo vaikams. Trijų vaikų mama Sigita padedama architektės ir statybininkų savo namų svetainėje, virš prabangaus pianino, „pakabino" patį tikriausią žaidimų namelį!

Žurnalas "Tavo vaikas"

Prieš kelerius metus JAV atliktas tyrimas parodė, kad žiemą ir pavasarį gimę naujagimiai buvo didesnio svorio ir didesnės galvos apimties, nei gimę vasarą ir rudenį. Ar tikrai metų sezonas, per kurį gimsta kūdikis, toks svarbus jo sveikatai? Atsakymas - žurnalo redaktorės Vaivos Grigaitienės str. „Gimę šaltuoju metu".

Žurnalas "Tavo vaikas"

Prieš Kalėdas svajoja ne tik vaikai. O svajones pildo ne tik Kalėdų seneliai. Nesikuklinsime: labai didžiuojamės rubrika „Pildome nėštukės svajonę!" Mūsų žurnalo ištikimiems skaitytojams būsimo vaikelio vardą padėjo išrinkti astrologė Saulė. Kaip viskas vyko, skaitykite str. „Svajonė".

Žurnalas "Tavo vaikas"

Su rubrika „Tik „Tavo vaiko" žurnalui" rasite buvusios TV laidų vedėjos Aistės Paškevičiūtės labai atvirą ir jautrų pasakojimą apie motinystę str. „Dūžtančios svajonės".

Išskirtinio Aistės interviu ieškokite žurnale!

Smagaus Kalėdų laukimo!

Viršelio istorija

Fotografės Nendrės nuotraukoje - 2 mėn. Karolina.

Žurnalas "Tavo vaikas"

Šiek tiek neįprastas kalėdinis viršelis su saldžiai miegančiu nykštuku pavergė visos redakcijos širdis. Jis tapo tarsi talismanas rengiant visą kalėdinį numerį. Tikimės, kad miegantis kūdikis užburs ir jus pajusti šventinę nuotaiką nuo pirmojo žurnalo puslapio.

Akimirkos iš viršelio fotosesijos:

Jurga, 2 mėn. viršelinukės Karolinos mama:

„Buvo be galo smagu stebėti, kaip fotografuojamas „Tavo vaiko" žurnalo viršelis. Tai nelengva! Bandėme Karoliną paguldyti ant pilvuko minkštame krepšelyje, bet ji pyko, rodė nepasitenkinimą, nežiūrėjo į objektyvą. Teko ieškoti kito sprendimo - fotografuoti miegantį kūdikį. Keturias valandas mažylę bandėme užmigdyti: aš supau ją ir, atrodo, jau užsnūsdavo, bet paguldyta į krepšelį atmerkdavo akytes ir supykdavo. Vis dėlto po kažkelinto bandymo paguldyta į krepšelį dukrytė švelniai padėjusi galvą sau ant rankų ir toliau snaudė. Išnaudojome šią progą - ir kadras pavyko."

Kepurytę mezgė riešinių meistrė Renalda Bešėnienė, „Ferm Living" krepšys iš salono „Retro forma".

Patraukliausiomis sąlygomis užsiprenumeruoti žurnalą galima čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis