Rimantė Kulvinskytė: ilgai galvojome, kalbėti garsiai apie tai ar ne

Žurnalui „Tavo vaikas" prisipažįsta netrukus gimdysianti žinoma moteris, kurios pirmasis nėštumas baigėsi nesėkmingai – ji prarado dvynukus.

„Tačiau kai apie tai pasipasakojome, gavau labai daug moterų, patyrusių tą patį, laiškų. Jos rašo, kad mūsų istorija suteikė joms stiprybę ir viltį. Pastojau praėjus vos trims mėnesiams po operacijos. Skaitydamos apie mus, moterys tiki, kad ir joms viskas bus gerai. Taip ir bus!" - yra įsitikinusi Rimantė.

Žurnalas "Tavo vaikas"

„Lapkričio mėnesio žurnalas „Tavo vaikas" išskirtinis savo atviromis istorijomis, - sako vyr. redaktorė Gitana Šeštokienė. - Šį mėnesį žurnalas „Tavo vaikas" pakalbino ir dvi šeimas, auginančias keturis vaikučius. Bet tai nėra įprasti atvejai. Viena jų du kartus sulaukė dvynukų, kita vienu metu - ketvertuko. Tėvų pasakojimas, kas sunkiausia auginant keturis vaikus, priblokš ne vieną žurnalo skaitytoją (redaktorės Vaivos Grigaitienės str. „Du kartus - po du")".

Viena Kalifornijos universiteto (JAV) profesorė viešai pareiškė, kad tėvai turėtų liautis bučiavę savo vaikus į lūpas. Atsakymą, ką apie tai mano mūsų specialistai, rasite str. „Ar bučiuoti savo vaiką?"

Žurnalas "Tavo vaikas"

Ką daryti, jei vaikas nenori migdytis? Kokie raminimo pratimai jam gali padėti prieš miegą, aiškinasi žurnalo redaktorė Eglė Čepavičienė (str. „Raminimo pratimai").

Žurnalas "Tavo vaikas"

Tema - mamai. Str. „Nugaros skausmui - NE" atskleis, kaip saugoti nugarą, kol mažylis - „rankinukas".

Žurnalas "Tavo vaikas"

Tema - šeimai. Str. „Kai neįtinka vyras". Kaip problemą sprendžia dvi žinomos šeimos ir, žinoma, specialisto komentaras.

Žurnalas "Tavo vaikas"

Viršelyje - 1 m. 3 mėn. Herkus (fotografės Nendrės nuotr.)

Žurnalas "Tavo vaikas"

Mama Erika: „Herkus - nuostabus vaikas, labai energingas, bendraujantis, gatvėje jis visiems šypsosi ir jam visi šypsosi. Turi sesutę, 3,5 m. Elzę. Nors gimė 3,5 kg, nors apetitu nesiskundžia, tačiau yra labai smulkutis.

Galbūt dėl tos didelės energijos naktimis jis miega blogai. Tik savaitę nutraukiau maitinimą krūtimi naktimis, žiūrėsiu, gal ims geriau miegoti."

Šįkart fotosesija vyko Trakuose. Herkų pavyko įkalbinti nusifotografuoti tik įdavus į rankas plaktuką. Vyrukui ši veikla labai patiko, o rezultatą įvertinkite jūs, mielieji skaitytojai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis