Vilniuje iki sekmadienio vyksta MAMŲ MUGĖ

Iki rugsėjo 13 dienos Vilniuje Gariūnų verslo parke vyksta septintoji rudens-žiemos sezono „Mamų mugė".


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Daugiau kaip 2000 mamų iš visos Lietuvos šiais metais parduoda išaugtus vaikų daiktus. Šiais metais „Mamų mugėje" ypatingas dėmesys skiriamas dvynukų ir trynukų daiktams, itin geros kokybės daiktai pirmą kartą parduodami atskirai saugomoje erdvėje, pavadintoje „Dangus".

Pirmosiomis mugės dienomis joje tradiciškai apsiperka dalyvės ir savanoriai, rugsėjo 9 d. prioritetine tvarka į „Mamų mugę" įleidžiamos besilaukiančios ir neįgalius vaikus auginančios mamos.

„Džiugu, kad šiais metais užsimezgė partnerystė su „Lietuvos paštu" - tai mamoms iš regionų gerokai palengvino dalyvavimą „Mamų mugėje". Tęsiame ir labdaros tradiciją: bendradarbiaujame su „Bėdų turgumi", vežame labdarą į Ukrainą, - sako Vaida Babeckienė, viena iš „Mamų mugės" organizatorių.

„Lietuvos pašto" rinkodaros ir komunikacijos dep. vadovė Rasa Kruopaitė-Lalienė džiaugėsi, kad „Mamų mugės" dalyvės itin susidomėjimo „Lietuvos pašto" teikiama paslauga ir noriai parduodamus daiktus siuntė paštu. Taip jos sutaupė laiko, nes neturėjo stovėti eilėse, po to vykti atsiimti neparduotų daiktų - juos „Lietuvos paštas" mamoms grąžins nemokamai. Pasak Rasos Kruopaitės-Lalienės, aktyviausiai šia paslauga naudojosi mamos iš Vilniaus, Alytaus, Plungės ir Panevėžio, o iš viso paštu į „Mamų mugę" išsiųsta 408 kg išaugtų vaikų daiktų.

Į „Mamų mugę" mamos išaugtus daiktus veža autobusais, neša lagaminais - taigi ieškantys savo vaikams šiltų rūbų ar batų, taip pat kitų rudens-žiemos sezono daiktų, nėščiųjų rūbų, lovų, lopšių, tikrai turės iš ko pasirinkti. Pirkėjų pageidavimu, „Mamų mugės" darbo laikas rugsėjo 8-10 dienomis pratęstas iki 20 val. Savaitgalį „Mamų mugė" veiks iki 16 val. Taip pat šeštadienį ir sekmadienį pažymėtoms prekėms taikoma 50 proc. nuolaida.

Pasak Vaidos Babeckienės, mamos, kurios nespėjo pasiruošti šį savaitgalį vykstančiai „Mamų mugei", galės tai padaryti vasario mėnesį. Nuo šiol mamų pageidavimu, „Mamų mugė" vyks tris kartus per metus.

Per šešerius metus „Mamų mugėse" parduoti pristatyta apie 0,5 milijono prekių, iš kurių parduota apie 300 000. Mugės plotas nuo 300 kv.m. išaugo iki 5 500 kv.m., jose apsilankė daugiau kaip 75 000 pirkėjų. Organizatoriai pasakoja, kad parduoti atvežama įvairiausių daiktų: nuo žaislų iki dviaukščių lovų, nėščiųjų daiktų ir vaikiškų rūbų bei batų. Į „Mamų mugę" išaugtus vaikų daiktus galima siųsti „Lietuvos paštu", taip pat atvežti tiesiai į Gariūnų verslo parką. Visos naujienos skelbiamos „Mamų mugės" interneto svetainėje adresu www.mamumuge.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis