Oksana Pikul paatviravo apie kūdikio kraitelį

Išsirinkti kūdikio kraitelį nėra lengva, ypač, kai laukiesi pirmojo vaikučio. Kaip tai daryti sekasi žinomai būsimai mamai Oksanai Pikul?

Niekam ne paslaptis, kad žinoma dainininkė ir televizijos laidų vedėja Oksana Pikul-Jasaitienė su savo vyru Simu Jasaičiu šią vasarą laukia atskrendančių gandrų. Tačiau, kaip pati Oksana sako, pasiruošti kūdikėlio kraiteliui nėra taip paprasta, kai esi dar nepatyrusi mama.


„Pasirinkimas parduotuvėse toks gausus, kad labai sunku pasirinkti teisingai", - BTV laidoje „Padėkime augti" šeštadienį 10 val. pasakos būsima mama. Tuo tarpu specialistai teigia, kad pradžiai reikia turėti pagrindinių daiktų pirkinių sąrašą. Pasak jų, kad bene svarbiausias pirkinys yra automobilinė kėdutė kūdikiui.


„Ji turi būti ne per daug stati vaikui, joje turėtumėte rasti įmontuojamą specialią pagalvėlę kūdikio galvelei prilaikyti, labai svarbi trijų taškų diržų sistema, būtinas stogelis. Tačiau svarbiausia, tėvams išmokt tinkamai ją naudot, tai yra teisingai įtvirtinti savo automobilyje", – atkreipia dėmesį vaikų prekių parduotuvės konsultantė Irina.



STOP kadras iš LNK laidos


Pasak atlikėjos Oksanos, kitas galvos skausmas yra transporto priemonė kūdikiui – vežimėlis. Jį renkantis, būtina atsižvelgti į savo poreikius. O svarbiausia, atkreipti dėmesį į jo amortizaciją, manevringumą ir svorį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis