Žinomų šeimų vaikai demonstravo puošnių drabužėlių kolekciją

Į sostinės restoraną vaikams „Kuku Muku“ savaitgalį rinkosi žinomų vilniečių šeimos. Mamos ir tėčiai ruošė savo atžalas puošnių drabužių kolekcijos pristatymui.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Nuotaikingą renginį vedė atlikėja ir televizijos laidų vedėja Rūta Lukoševičiūtė. Ji negailėjo padrąsinančių žodžių kiekvienam modeliukui, be to, ir jos pačios dukelė Lėja tą vakarą tapo modeliu. Savo šeimos damų į renginį atvyko palaikyti ir R.Lukoševičiūtės gyvenimo draugas Alvidas Kavaliauskas.

Ne tik R. Lukoševičiūtės dukrelė, bet ir kitų žinomų žmonių įvairaus amžiaus vaikai bei studijos „Mažoji Mis“ modeliukai demonstravo puošnių drabužių „Angelo Kids“ pavasario kolekciją.

Organizatorių nuotr.

Ant scenos lipo įmantrių aksesuarų kūrejos Agnės Byčiūtės-Jankauskienės vaikai Ditė ir Gantas, šokėjos Jurgitos Česnavičiūtės-Jančorienės sūnus Jurgis, verslininkų Erikos ir Algimanto Jablonskų vaikai Aleksija bei Tajus, aktorės Linos Bražinskaitės-Tupikovskienės sūnus Dominykas, advokatės Eglės Mockienės atžalos Deira ir Airidas.

„Ši kolekcija turėtų sužavėti klasikos mėgėjas mamytes, nes suknelės mergaitėms sukurtos iš itin švelnių ir mielų audinių, žaismingos bet kartu ir be galo elegantiškos“, – apie ispanų kūrėjų drabužius kalbėjo „Angelo Kids" įkūrėja Živilė Morkūnaitė-Pargaliauskienė. – Berniukai – tėvelių kopijos, tad nuo mažų dienų skatiname juos būti džentelmenais, ir stilingai atrodyti ne tik švenčių metu, bet ir kasdien darželyje ar mokykloje“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis