Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Firminiai Eglės kibinai: gaminame žingsnis po žingsnio
Kaip iškepti skanias kaneles namuose
Paprastų lietinių receptas:
50 g sviesto;
200 g miltų;
šaukštas cukraus;
2 didelių kiaušinių;
500 ml pieno.
Sviestą ištirpdykite ir praaušusį supilkite į kiaušinių su pienu ir cukrumi plakinį. Išmaišykite ir tada supilkite miltus.
Kepkite keptuvėje ant ištirpdyto sviesto arba aliejaus, skirto kepimui.
11 būdų, kaip įdomiai patiekti lietinius
Iškeptus lietinius galima „surišti“ į krepšelius. O jei viduje dar paslėpsite mažą siurprizą...

Braškinė saulutė pralinksmins kiekvieną.

Papuošti blyną vaisiais – puiki idėja. Juk ne tik skanu, bet ir sveika.

Meškučio figūrą peiliu išpjaukite jau iš iškepto lietinio blyno.

Paskutiniuoju metu populiaru kepti štai tokius forminius lietinius. Supylus tešlą į plastikinį butelį, tai pavyks iš pirmo karto.

Kaip blynai abėcėlės mokė...

Štai taip lietiniai gali virsti žavia žirafaite.

Arba – palme.

Meškutis iš trijų blynų – vieno didesnio ir dviejų mažesnių.

Tokį blyną uogiene papuošti mokės ir pats jauniausias šeimos virtuvės šefas.

Svarbiausia – nebijoti fantazuoti ir kurti.

Skanių blynų!