76 metų lietuvis tapo vyriausiu tėvu Europoje

Lietuvoje ir Europos sąjungoje – didžiulis įvykis. Gimė kūdikis, dėl kurio Lietuvoje atsirado vyriausias, pajėgiausias, potencialiausias Europos tėvas. Tai – Vidas Antonovas, pranešama LNK televizijos išplatintame pranešime spaudai.

Septyniasdešimt šešerių metų vyras iš Šiaulių susilaukė dukters. Tai yra penkta dukra  su mylima žmona Rima Antonoviene. Bendras Antonovo vaikų skaičius, spėjama, apie dvidešimt vienetų. Žmona Rima sako, kad jos vyras iš viso jis turi septynias dukras ir tris sūnus. Vidas apie tai kalbėti nenori, sako, praeitis visa tai, ir viskas.

Vyriausiojo visos Europos tėvo dukrai suteiktas unikalus ir nepakartojamas vardas. Tiksliau du vardai. Pirmas Dominyka. Antras – Europa! Vardas Dominyka suteiktas KK2 specialiojo korespondento Domininko garbei. Nes jis vienintelis parodė visą teisybę apie Antonovo gyvenimą. Antrasis vardas Europa suteiktas Europos sąjungos garbei, nes vyriausiojo tėvo rekordas bus registruotas oficialiame Europos rekordų registre.

Dar viena įdomi detalė – rekordinis Europos vaikas gimė paskutinę praėjusių metų dieną. Gruodžio 31 ąją. Gimdymo metu Antonovas žiūrėjo KK2.

LNK

Bet tai dar ne viskas. Antonovas pirmai progai pasitaikius vėl ropšis ant mylimos žmonos ir toliau gerins savo asmeninius rekordus. Lietuvos garsenybė ketina išgarsėti ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje. Jis ketina tapti vyriausiu tėvu visame žemės rutulio gaublyje.

„Užprogramavau save prieš 25 metus ir tuo keliu einu. 100 metų būsiu toks pat, kaip ir dabar esu. Kaip profesorius sako, pas kitus spermatozoidai nyksta, o pas mane jų daugėja", – sako V. Antonovas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis