Paviešinta nuotrauka užminė mįslę: ar Beyonce vėl laukiasi?

Dainininkei Beyonce dėmesio niekada netrūko. Nespėjo nutilti kalbos apie jos ir reperio Jay Z skyrybas, o jos gerbėjai turi naują pokalbių temą – ar garsioji dainininkė vėl taps mama?

Apie tai, kad pora gali lauktis antrojo vaikučio ir padovanoti brolį ar sesę savo pirmagimei Blue Ivy, kalbama jau ne pirmas mėnuo. Apie tai pirmiausia užuominas pažėrė dainininkės vyras Jay Z. Tačiau po tokių kalbų Beyonce paviešino savo asmenines nuotraukas su tobulu pilvo presu bei taure vyno, leisdama suprasti, kad ji ne nėščia.

Dabar gerbėjai vėl šurmuliuoja – naujausia Beyonce nuotrauka socialiniame tinkle Instagram yra dviprasmiška. Viena vertus, tai akimirka iš atostogų ir šėliojimo paplūdimyje, kita vertus, tapo madinga žinią apie nėštumą paskleisti būtent socialiniuose tinkluose įvairiomis asociatyviomis nuotraukomis bei užuominomis.

Ar pūpsantis iš smėlio pilvuką reiškia kažką daugiau, negu vaikų šėliones, kol kas galime tik spėlioti.

Tai, kad Blue Ivy nebus vienintelis Beyonce vaikas, dainininkė yra viešai pasakiusi ne kartą. Tačiau oficialaus patvirtinimo apie nėštumą (arba paneigimo) kol kas teks luktelėti.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on


Nuotraukų galerijoje – Beyonce.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis