Karališkoji šeima nufilmavo netradicinį sveikinimą VIDEO

Iš tiesų tai yra ne visai tradicinis kalėdinis sveikinimas, kurį karališkoji šeima patalpino į socialinį tinklą „Youtube". Per kelias dienas kalėdinį Švedijos sosto įpėdinės princesės Victorios šeimos sveikinimą peržiūrėjo beveik milijonas internautų.

Ką padovanoti Kalėdoms artimiausiems žmonėms? O tik artimiems? O ką – tiesiog pažįstamiems? Šie klausimai kamuoja ne vieną iš mūsų. Vieną idėją mums sufleruoja Švedijos princesė Victoria su vyru Danieliu – ogi nufilmuokite savo šeimos kalėdinį sveikinimą ir nusiųskite jį tiems, kam norite. Pigu, paprasta ir originalu.

Švedijos sosto įpėdinė princesė Victoria su vyru Danieliu augina dvejų metukų sulaukusią dukrytę Estelle. Šeimai nesvetimos naujosios technologijos ir bendravimas su žmonėmis socialiniuose tinkluose. Švedijos karalienės Silvios duktė su šeima šiemet sukūrė originalų filmuotą vaizdo sveikinimą, kurį patalpino viename iš socialinių tinklų.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kalėdiniai sausainiai, kurie papuoš švenčių stalą, tinka ir dovanai
Pro rakto skylutę: kaip iš tiesų atrodo Kalėdos, kai namuose yra mažų vaikų

Artėjančių švenčių proga šeima nufilmavo ir viešai patalpino mielą filmuką, kuriame sveikina visus su artėjančiomis Kalėdomis.

Vaizdo įraše jų mažoji dukrytė Estelle kabina ant eglutės žaisliukus. Mama ir tėtis paduoda jai žaisliukus, o kai ji užkabina, pagiria „gerai", „puiku". Į dukters klausimą, kur kabinti žaislą, tėvai atsako „Kabink ten, kur tau norisi".

Vaizdo įraše nėra jokio formalumo, kuris dažnai jaučiamas aukščiausių valstybės valdovų sveikinimo kalbose. Jaukus ir su humoru sukurtas sveikinimas, kurį Švedijos karališkoji šeima adresuoja visiems.

Pažiūrėkite vaizdo įrašą iki pat galo, paskutinėse jo sekundėse paslėpta maža staigmena.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis