Žinomų tėvelių vaikai mokėsi magijos paslapčių FOTO

Jaukus vakaras Vilniuje vakar į vieną būrį sukvietė daug garsių mamų ir tėčių su savo vaikais. Čia susirinkę mažieji mokėsi magijos paslapčių ir "būrė" daug gerų palinkėjimų šiuo metu sergantiems vaikams, kuriems išsiuntė ypatingą dovaną.

Vakar prancūziškų žaislų parduotuvės „Cocone" atidarymo metu žinomų tėvų vaikai mokėsi magijos paslapčių. Mažasis magas Jonas Pocevičius iš pradžių stebino susirinkusius savo paslaptingais triukais, o po to visiems susidomėjusiems atskleidė triukų paslaptis ir net išmokė, kaip juos padaryti.

Jonas Pocevičius
Organizatorių nuotr.

Renginyje dalyvavę vaikai žadėjo šiemet Kalėdų seneliui, močiutėms ir seneliams per šventes ne eilėraščius deklamuoti, bet demonstruoti magijos triukus.

Ramunė Klivečkienė su dukryte Arne
Organizatorių nuotr.

Dianos Dargienės septynmetė dukra Unė susirinkusius pradžiugino linksmu prancūzišku eilėraščiu bei prancūziška dainele.

Organizatorių nuotr.

 Visiems renginyje dalyvavusiems vaikams buvo įteikti magų diplomai. Diplomus gavo  Aivaro Stumbro sūnus Gabrielius,  Ramunės Klivečkienės dukra Arnė, Donato Baumilo dukra Smiltė, Reditos Dominaitytės vaikai - Upė ir Ugnius, Milisandros sūnus Rokas, Žygio Stakėno sūnūs Kajus ir Pijus bei kiti renginyje dalyvavę vaikai.

Aivaras Stumbras su sūnumi
Organizatorių nuotr.

Gražiausia vakaro dalis buvo, kai vaikai iš visos širdies rašė ir piešė  nuoširdžius linkėjimus onkologinėmis ligomis sergantiems mažiesiems ir juos su didžiuliu traukiniu perdavė paramos ir labdaros fondo „Mamų unija" vadovei Eglei Mėlinauskienei. Traukinys iškeliavo į Vilniaus universitetinės vaikų ligoninės Onkohematologijos centrą. Šia dovana parduotuvės įkūrėja Gustė Pocevičienė norėjo palaikyti projekto - „Ir ligoninės sienos gali gydyti
iniciatyvą".

Redita Dominaitytė su vaikais
Organizatorių nuotr.

„Esu be galo laiminga, kad pamažu mano svajonės virto tikrove. Džiaugiuosi, kad renginyje dalyvavę vaikai sukūrė šventišką nuotaiką, paskleidė tiek vaikiškos energijos, tikro klegesio, juoko, ir visa tai įsigėrė į mūsų parduotuvės sienas," - džiaugėsi „Cocone" įkūrėja Gustė Pocevičienė.

Nuotraukų galerijoje – vakaro akimirkos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis