Medikai gelbsti kūdikį, į kurį buvo įsmeigta 16 adatų (FOTO)

Protu nesuvokiama tragedija Kinijoje. Nė metukų neturinčio kūdikio kūne rasta 16 adatų, kurios kelia mirtiną pavojų mažylio gyvybei. Negana to paaiškėjo, kad tai ne nelaimingas atsitikimas, o sunkus artimo žmogaus nusikaltimas.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Sužinoję, kad jų kūdikio sveikata pablogėjo dėl jo organizme rastų adatų, tėvai patyrė šoką: kas, kaip, kada? Kaip Kinijos žiniasklaidai prisiekinėjo 11 mėnesių mergaitės mama, ji niekada nepalikdavo kūdikio vieno. Tuo labiau arti nebuvo jokių adatų, tad kaip jos galėjo patekti į mažylės organizmą?

Vida Press

Paslaptis išaiškėjo netrukus. Iš karto po to, kai kūdikio organizme buvo rastos pavojingosios adatos, nusižudė viena šeimos teta, kuri kartais prižiūrėdavo kūdikį, būdavo jo aukle. Motyvai, kodėl moteris taip pasielgė, nežinomi, ji pasitraukė iš gyvenimo nieko nepaaiškinusi.

Vida Press

Vakar Pekine medikai kovojo dėl šio kūdikio gyvybės, buvo atlikta ne viena operacija, kurios metu siekta išimti iš organizmo adatas. Po beveik 5 valandų operacijos pavyko ištraukti 12 adatų.

Vida Press

Kinijos provincijoje Shandong nutikusi drama dar nesibaigė. Kol kas 11 mėnesių Zhang Zixuan yra gyva ir jo būklė stabili, tačiau medikai sako, kad tai dar ne pabaiga.

Vida Press

16 adatų buvo įstrigusios įvairiose kūno vietose - klubų, dubens, šonkaulių ir pilvo srityse.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis