Kurio Zodiako ženklo vaikus auginti lengviausia, o kurio – sunkiausia?

Ką žvaigždės byloja apie jūsų mažylio charakterį - kviečiame paskaityti horoskopą visiems 12 Zodiako ženklų.

OŽIARAGIS


Ožiaragio taip lengvai iš kantrybės neišvesite. Kvailus „uti-ti, koks mielas kūdikėlis“ jis ignoruos. Jis labai anksti pradeda ruoštis rimtam gyvenimui. Šio Zodiako ženklo atstovai yra prieraišūs ir švelnūs. Ožiaragiai anksti pradeda vertinti nusistovėjusią tvarką. Nors kartais tą jo tvarką bando sujaukti tėvai! Ožiaragis yra ambicingas ir turi stiprų pareigos jausmą. 


Shutterstock nuotr.


VANDENIS


Vandenis jau kūdikystėje nėra lengvas vaikas - dar būdami vystykluose nori išsilaisvinti ir viską daro kitaip, nei visi kiti kūdikiai. Jis supainioja dieną su naktimi, būtinai pabando išsiropšti iš maitinimo kėdės. Tai išveda iš kantrybės net pačias stipriausias motinas. Trumpai tariant, Vandenis pasižymi labai stipria valia. Ir tai jis demonstruoja visą gyvenimą. Dar vaikystėje toks vaikas sugeba primesti savo valią kitiems. Po šiuo Zodiako ženklu gimę mažyliai labai greitai tampa savarankiškais, greitai mokosi. Jie greičiau už kitus vaikus pradeda pažinti pasaulį. 


Shutterstock nuotr.


ŽUVYS


Kūdikiai, gimę po šiuo Zodiako ženklu, pasižymi jautrumu. Išvydę pasaulį jie reikalauja švelnumo ir apsaugos. Žuvų ženklo mažyliai žavi visus, visgi jie nėra tik meiliai per miegus besišypsantys vaikai. Kai reikia, Žuvys paleidžia gerklę. Žuvys mėgsta harmoniją namuose ir absoliučiai netoleruoja barnių. Tuomet verčiau toks vaikas pasitraukia į kampą. Vis dėlto, aiškų „ne" jis supranta. Nors Žuvys mielai „plaukioja", tačiau svarbiose situacijose būna susikoncentravusios kaip niekada. 

Shutterstock nuotr.


AVINAS


Avinas į pasaulį ateina su fanfaromis. Ar bent jau garsiai verkia, mat šio Zodiako ženklo atstovai pasižymi užsispyrimu ir gebėjimu nuolat veikti. Tinkamai auklėjant, galima sutramdyti net ir labiausiai nevaldomus Avinus. Šiuo atveju magiškas žodis yra sportas ir kita papildoma veikla. Čia Avinas gali išlieti energiją. Tačiau neapsigaukite – šis vaikas nori sulaukti paguodos ir apkabinimo. Mokykloje Avinui reikia pagyrimo, tada jis į mokymąsi žvelgs džiaugsmingai ir nestokos atkaklumo.


Shutterstock nuotr.


JAUTIS


Šio mažylio kelnės nuolat pilnos - tikrąja to žodžio prasme. Bet jaudintis dėl to neverta, nes jam tai netrukdo, jis jaučiasi ramus. Jeigu pieno pakanka, atsirūgti pavyksta, o užpakaliukas nuolat švariuose vystykluose, Jautis ir toliau ramiai gulės savo lopšyje. Jaučiai yra šeimos žmonės. Toks vaikas mėgsta glaustytis, mėgsta būti giriamas ir pats sugalvoja žaidimus. Jaučiui būdinga laki vaizduotė, jis visais rūpinasi ir negali pakęsti, jeigu kažkam jo apsaugos nereikia. Tėvai gali tik džiaugtis, mat po šiuo Zodiako ženklu gimę vaikai mielai padeda namuose. Nors galbūt Jautis tai daro vien todėl, kad kaip paskatinimą gauna saldumynų. Jautis yra tikras smaližius.

 

Shutterstock nuotr.


DVYNIAI


Na, tai tikras šnekorius! Jau ankstyvoje vaikystėje Dvyniai pasižymi komunikabilumu. Tokie veikai kažką burba net miegodami. Dvyniams retai būna nuobodu, o jei jau taip nutinka, tuomet jie patys prasimano įvairių istorijų. Be to, jiems būdingas polinkis nuolat vėluoti. Tokie vaikai yra smalsūs ir gyvybingi. Tiesa, kartais nesibaigiantys jų klausimai gali išvesti tėvus iš kantrybės. Dvyniai ypač myli gyvūnus ir pasižymi atsakingumu. 


Shutterstock nuotr.


VĖŽYS


Po Vėžio ženklu gimę mažyliai yra prieraišūs. Jie glaustosi ir trokšta būti arčiau mamos iki pat mokyklos. Tokie vaikai yra emocionalūs ir greitai reaguoja į blogą nuotaiką. Tačiau jeigu po šiuo Zodiako ženklu gimusiam vaikui suteiksite trokštamą meilę ir prielankumą, atgal gausite to paties dvigubai ar net trigubai. Vėžiai yra pavydūs, tai apsunkina santykius su broliais ir seserimis, mat jie linkę savintis mamą. Todėl gimdytojams reikia daug švelnumo, kantrybės ir supratimo su Vėžiu. 


Shutterstock nuotr.


LIŪTAS


Liūtas moka garsiai išsireikalauti to, ko nori. Šio ženklo atstovai yra ambicingi, mėgsta būti dėmesio centre ir mielai atlieka gynėjo vaidmenį. Liūtams būdingas stipriai išreikštas pasitikėjimas savimi, todėl tėvai su tokiu vaiku turėtų elgtis labai tiksliai - jeigu Liūto ambicingumą pasuksite reikiama linkme, mokykloje jam bus smagu ir puikiai seksis. 


Shutterstock nuotr.


MERGELĖ


Mergelė jau vaikystėje išsiskiria punktualumu. Nuo pirmos dienos toks kūdikis puikiai miega, gerai valgo ir tėvams nekelia jokių rūpesčių. Kitaip tariant, yra tobulas kūdikis, galima būtų pamanyti... Net jeigu Mergelė yra tvarkinga, paklusni, puikiai elgiasi ir ją lengva auklėti, kartais jai reikia paaiškinti, kodėl viskas yra vienaip, o ne kitaip. Pavyzdžiui, jeigu kalbėsime apie pinigus, tai Mergelės yra labai taupios. Tačiau jeigu esate tokio vaiko tėvai, privalote stebėti, kad tai nevirstų godumu. Mokykloje po šiuo Zodiako ženklu gimę vaikai pasižymi stropumu ir motyvacija. Nei su vienu kitu vaiku tinkamas auklėjimas neduoda tokių puikių rezultatų, kaip su Mergele. Todėl galėsite nuolat džiaugtis pagyrimais, koks geras ir paklusnus yra jūsų vaikas. 


Shutterstock nuotr.


SVARSTYKLĖS


Po šiuo Zodiako ženklu gimę vaikai puikiai žino, kaip šeimą apsukti aplink pirštą. Tokio mažylio šypsena nuginkluos mamą, papirks tėtį ir privers paklusti brolį. Jeigu Svarstyklės ko nors užsimano, gali būti neįtikėtinai malonios. Malonesnės nei bet kurio kito ženklo vaikai. Tačiau Svarstyklėms dažnai sunku apsispręsti, todėl kartais tokiems vaikams reikia nedidelio postūmio. Toks vaikas mielai leidžiasi nešiojamas. Jis dažnai dėkoja savo tėvams ir daro tai su šypsena. Taip pat visur puikiai jaučiasi ir mielai žaidžia vienas. Tik į barnius ir pyktį reaguoja labai jautriai.

Mokykloje Svarstyklėms gali kilti problemų, nes tokie vaikai nesugeba greitai susikoncentruoti. Kai tik nori, jie nuolat randa dėl ko pasiblaškyti.


Shutterstock nuotr.


SKORPIONAS


Skorpionas nėra paprastas vaikas. Skorpioną auginančių tėvų laukia nelengva dalia. Toks užsispyrimas šiems vaikams būdingas iki pat paauglystės. Tėvai pasiekti savo gali tik apsiginklavę kantrybe ir geranoriškumu. Negalima elgtis per griežtai - tik taip Skorpioną galima pakreipti reikiama linkme. Po šiuo Zodiako ženklu gimę vaikai yra labai tvirti, jie mielai karstosi po medžius ir pirmi išmoksta važiuoti dviračiu. Skorpionai anksti tampa savarankiški.


Shutterstock

ŠAULYS


Šaulys dievina veiksmą! Jis nori nuolat būti užsiėmęs, labai mėgsta nuolat būti lauke. Jis dievina gamtą - jam reikia daug saulės, gryno oro ir savo laisvės. Be to, Šaulys mėgsta gyvūnus. Šie vaikai mielai mokosi ir jiems puikiai sekasi. Ramus sėdėjimas - ne jiems, todėl Šauliui labai sunku susikaupti ir padaryti namų darbus. Norėdami, kad jis tuos namų darbus vis dėlto padarytų, pirmiausia turite leisti Šauliui pažaisti lauke, o tada pakviesti prisėsti prie rašomojo stalo.


Shutterstock nuotr.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis