Gustavo dovana vaikams: atsisiųsk nemokamai dabar

Mokslo metų pradžios proga filmo "Gustavo nuotykiai" kūrėjai paruošė Jums puikią dovaną. Atsisiųskite ją ir jūs!

Televizijoje jau beveik 20 metų gyvuojanti laida „Gustavo enciklopedija" virtusi stulbinančiais, pozityviais ir linksmais „Gustavo nuotykiais" į Lietuvos kino teatrus atkeliaus jau nuo šių metų spalio 17 dienos.

Ta proga filmo kūrėjai turi mums dovanų - kiekvienas iš mūsų gali nemokamai atsisiųsti ir atsispausdinti nuotaikingą "Gustavo nuotykių" pamokų tvarkaraštį.

Tai puiki dovana kiekvienam vaikui mokslo metų pradžios proga. Mokinukai jame gali rašyti savo pamokų planą, darželinukai - būrelių ir papildomo lavinimo mokyklėlių tvarkaraštį.

TVARKARAŠTĮ "GUSTAVO NUOTYKIAI" atsisiųskite čia

Kuriant animacinį filmą Lietuvoje naudojama moderniausia kompiuterinė technika, prie jos dirba Lietuvos kompiuterinės grafikos specialistai, dirbę ir prie užsienietiškų kompiuterinių žaidimų bei filmų projektų. Pasak filmo autorių, iki šiol nė vieni Lietuvos kino menininkai nebuvo užsimoję sukurti tokio masto animacinio filmo. Anksčiau tokios galimybės buvo įmanomos tik Holivude.

Skirtingai nuo televizijos laidos „Gustavo enciklopedija“, kino filme žiūrovai išvys ne tik pažįstamus Gustavo, Kalėdausko ar Nykštuko Beno personažus, bet dar ir didelį būrį kitų spalvingų herojų, kuriuos įkūnijo Lietuvos kino, teatro ir muzikos pasaulio žvaigždės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis