Audrius Rakauskas atskleidžia didžiausias Gustavo paslaptis

Vienas žinomiausių Lietuvos specialiųjų korespondentų - Audriaus Rakausko sukurtas Gustavas jau šį rudenį leisis į spalvingą nuotykių ir netikėtų susitikimų kupiną kelionę pirmajame lietuviškame vaidybiniame animaciniame filme „Gustavo nuotykiai".

Žingeidus, smalsus ir naujų herojų draugija filmavimų metu besimėgavęs Gustavas pasidalijo žiniomis apie save, o A.Rakauskas gerbėjams nutarė šiek tiek užsiminti, koks gi garsusis jo herojus bus naujajame filme.

Specialiojo korespondento Gustavo dosjė iš jo paties lūpų:

Vardas: Gustavas.

Amžius: Visuomet jaunas! Oficialiai yra teigiama, kad Gustavo vardas žinomas nuo laikų, kai atsirado pirmoji enciklopedija.

Gyvenamoji vieta: Lietuvos žemė.

Mano šūkis: „Susipažink, pažink, supažindink!"

Ką privalai apie mane žinoti: Esu specialusis korespondentas bei istorijos, geografijos bei įvairių gamtos reiškinių tyrinėtojas, kuris mėgsta dalintis įdomiausiomis istorijomis apie mus supantį pasaulį!

Bendra charakteristika: Turiu daugybę draugų, kurie padeda man atskleisti pasaulio paslaptis, jei ko pats ir nežinau. O paslapčių yra daug - netgi virtuvėje! Kartais būna mane giria, kad gaminu taip skaniai, kad net galima nukristi nuo kėdės...

Audrius Rakauskas apie savąjį herojų ir jo kelionę:

Gustavo charakteris yra nusistovėjęs. Jis - pats pirmasis „Gustavo enciklopedijos" personažas, nuo kurio prasidėjo laida. Jis žurnalistas, korespondentas, smalsutis, besidominantis aplinkiniu pasauliu, norintis suprasti, kas iš kur atsiranda.

Organizatorių archyvas

Jis šiek tiek naivokas, draugiškas žmogus, su visais bendrauja pozityviai ir geranoriškai, bet kartais daro klaidų. Jis visą laiką jaunas, tad ir elgiasi pagal amžių. Kada jo bepaklaustumėt, jis visada sako, kad jam - 25-eri, nei per jaunas, nei per senas!

Organizatorių archyvas

Žiūrovai ir „Gustavo nuotykiuose" pažins tą patį Gustavą, tačiau šįsyk jį išvys kur kas platesnėje erdvėje, didesniame pasaulyje.

Filme įvyko ne tiek jo herojaus, kiek pačios istorijos evoliucija. Aišku, nutinka tokių įvykių, kokių laidos žiūrovai niekuomet nebūtų įsivaizdavę, tad galima tikėtis ir išskirtinių Gustavo reakcijų. Kokių - pamatysite (šypsosi).

Organizatorių archyvas

Televizijoje jau beveik 20 metų gyvuojanti laida „Gustavo enciklopedija" virtusi stulbinančiais, pozityviais ir linksmais „Gustavo nuotykiais" į Lietuvos kino teatrus atkeliaus jau nuo šių metų spalio 17 dienos.

Organizatorių archyvas

Pirmojo lietuviško vaidybinio animacinio filmo „Gustavo nuotykiai" anonsas:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis