Likimo pokštas: dvyniai gimė skirtingais metais

Kai visas pasaulis švęsdamas sutiko naujuosius, 2014-uosius, metus, kai kurios šeimos džiaugėsi dar viena pradžia. Naujos gyvybės pradžia. Naujųjų metų naktį gimusieji naujagimiai nuo šiol turės dvigubą progą švęsti. Naujųjų metų vidurnakčio fejerverkai primins jiems, kad laikas švęsti ir gimimo dieną.

Gimdyti Naujųjų metų išvakarėse, pokšint fejerverkams, jau yra didžiulis nuotykis. Tačiau šeimos, apie kurias papasakosime, dovanų gavo dar vieną netikėtumą. Dvynių susilaukusioms šeimoms likimas iškrėtė pokštą - vienas iš dvynių gimė 2013 -aisiais, o kitas - 2014 -aisiais.

Štai vienoje Vašingtono (JAV) ligoninėje gimdžiusi Yaleni Santos Tohalino dukrytę Lorraine pagimdė gruodžio 31 -ąją, 23:58 val. Tuo tarpu dvynys sūnelis Brandon pasaulį išvydo jau 2014 metų sausio pirmąją, 00:01 val. Nors mažylių gimimą skiria vos trys minutės, jie oficialiai yra gimę skirtingais metais. Abu mažyliai gimdami nesvėrė trijų kilogramų, tačiau yra sveiki ir gerai išsivystę.

TAIP PAT SKAITYKITE:
10 dalykų, kuriuos pasakytų jūsų vaiko auklėtoja, jei kalbėtų tiesiai šviesiai
Ką apie žmogaus charakterį byloja jo apgamo vieta?

"Jaučiuosi nuostabiai, esu laimingas, kad išsipildė mūsų svajonės" - ABCNews.com portalui sakė dvynių tėtis. Tai pirmieji poros vaikučiai, ir iš karto nustebinę juos tokiu ypatingu gimimo laiku.

Kitas panašus atvejis nutiko Toronte (Kanada), kur skirtingais metais į pasaulį atėjo dvynės mergaitės.

„Vyresnioji" sesutė Gabriela gimė gruodžio 31 -ąją, likus aštuonioms minutėms iki Naujųjų metų. Jos sesytė Sophia gimė jau sausio pirmąją, keliasdešimt sekundžių po vidurnakčio. Gimimo liudijime įrašytas laikas: 2014 metų sausio 1-oji, 00:00:38. Jų mama Lindsay dukrytes vadina ypatingomis: „joms pasisekė, nes jos jau nuo gimimo yra ne vienos - turi ir sesę, ir geriausią draugę kartu".

Abi šeimos su dvynukų poromis jaučiasi gerai ir laukia dienos, kai galės keliauti su naujagimiais namo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis