75 metų lietuvis nori tapti vyriausiu tėčiu Europoje

Vidas Antonovas - seniausias Lietuvos tėvas, svajoja tapti seniausiu tėvu visoje Europoje. Tam neprieštarauja ir jo 40 metų jaunesnė žmona Rima.

Daugiavaikė šeima teigia, kad meilei nesvarbi nei spermos kokybė, nei amžius. Ši nestandartinė pora turi net 5 vaikus.

„Dabar man 75, tad jei kitais metais susilauksiu atžalos, pamušiu Europos rekordą, nes rekordininkui, susilaukusiam vaiko, dabar tiek, kiek man", - BTV pokalbių laidos metu šokiruos V. Antonovas. Jam antrins ir jo vaikų motina Rima bei papasakos , kuo ją patraukė gerokai vyresnis vyras.

„Pamačiau jį televizijoje ir susidomėjau. Tokiu Antonovu. Man buvo 20 metų. Ir jis buvo labai panašus į blogą berniuką iš kovinių filmų", - laidos metu pasakos Rima Antonovienė, kuri už savo vyrą yra jaunesnė net  keturiasdešimčia metų.

Tad ar įmanoma šeimos laimė kai vienai 20, o kitam 65? Kaip ši pora sugebėjo susilaukti tiek daug vaikų?

Vidas Antonovas su žmona Rima.
DELFI / Tomas Vinickas

„Anksčiau man lytinis gyvenimas su savo vyru teikė malonumą. Jis man buvo labai svarbus. Dabar, po paskutiniojo sūnaus gimimo, tas gyvenimas didelio džiaugsmo nebeteikia", - atviravo Vido žmona.

Neseniai su Linu Karaliumi išsiskyrusi Gintarė Gurevičiūtė aiškinsis, galbūt vyresnio amžiaus moters vyras Vidas nesugeba moters patenkinti: „Gal jūsų vyras per retai sako komplimentus ar būdamas garbingo amžiaus nebėra toks pajėgus?" - domėsis G. Gurevičiūtė. Jis pripažins, kad komplimentus sako ne taip jau ir dažnai, tačiau kuria dainas ir dainuoja.

Apie netradicinę šeimą dokumentinį filmą "Tėvas" yra sukūręs Maratas Sargsyanas.
DELFI / Tomas Vinickas

Tad ar tiesa, kad vyresnis vyras - pražūtis? Kodėl tuomet Vidas su Rima susilaukė net 5 vaikų? Ar tikrai vyrų spermos kokybė taip stipriai blogėja? Visi atsakymai - A Stašaitytės - Masalskienės vedamoje BTV laidoje „Yra kaip yra".

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis