Supermodelis H. Klum pristatė kolekciją vaikams

Stilingoji mama Heidi Klum neketina lėtinti tempo. Šįmet atšventusi 40-metį, Niujorke vykusioje vaikų mados savaitėje manekenė pristatė mažyliams skirtą atostogų kolekciją.

Heidi modeliai žvilgsnius traukė spalvomis ir žaismingosmis detalėmis, jie puikiai atspindėjo pagrindinę kolekcijos temą – linksmybes. Prieš metus pradėjusi kurti vaikams H. Klum, mergaitėms ir berniukams siūlo nuotaikingus laisvalaikio drabužius, paįvairintus gyvūnėlių ir šventiškais motyvais.

Niujorke podiumu žingsniavo mažylės, pasipuošusios vaivorykštės spalvų kailiniais, žvyneliais siuvinėtomis palaidinėmis, sijonais ir bateliais. Berniukų apranga priminė stilingus padaužas: aplikacijomis dekoruoti marškinėliai, beisbolo švarkai, džinsai, dryžuoti megztiniai bei spalvingi sportiniai bateliai.

Kolekcijos modelius galite pamatyti čia:
1 - spalvingi kailinukai

2 - leopradinis megztinis

3 - žibučiais siuvinėtas modelis

4 - mažasis džentelmenas

5 - katinėlio džemperis

6 - sniego senio pižama

7 - dryžuotas gatvės stilius

8 - laisvalaikio apranga

9 - žaisminga kepuraitė

10 - nuotaikingi marškiniai


Heidi Klum kartu su mažaisiais modeliais
Heidi Klum kartu su mažaisiais modeliais
AFP/Scanpix

Pasak Heidi, vaikams skirti drabužiai turi būti ne tik žaismingi, bet ir patogūs, lengvai derinami ir praktiški. Savo kolekcijoje ji jungė komfortą ir unikalų linksmą stilių. Pačios kurti vaikiški kailinukai Heidi taip patiko, jog manekenė nusprendė pasisiūti tokius pačius tik savo dydžio.

Heidi džiaugiasi, kad jos mažyliai mielai dėvi mamos kurtus drabužius. Supermodelis turi keturias atžalas: mergaites Leni (9 m.) ir Lou (3 m.) bei du berniukus Henry (8 m.) ir Johaną (6 m.). Kadangi H. Klum kolekcijos drabužėliai skirti vaikams iki 5-erių metų, vyresnėlė lieka kiek nuskriausta, anot mamos, Leni vistiek sugeba į juos įsisprausti.

Heidi Klum su šeima
Heidi Klum su šeima
Mavrixonline/Scanpix

H. Klum vaikams skirtos „Truly Scrumptious“ drabužių ir aksesuarų galima įsigyti parduotuvėse „Babies 'R' Us“ ir internetu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis