Moteris iš Irako laukiasi 13 naujagimių vienu metu?

Žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad viena keturiasdešimtmetė moteris iš Irako laukiasi 13 vaikučių! Ultragarso metu buvo suskaičiuota būtent tiek vaisių moters gimdoje.

Neįtikėtina naujiena! Viena moteris laukiasi tryliktuko! Keturiasdešimtmetė irakietė jau turi septynis vaikus, tarp jų - ir dvynius. Už savo vyro ji ištekėjo prieš 24 metus.

Jos vyras, Fadhil Al Azawi, ūkininkas iš centrinės Irako provincijos Salahuddin, patvirtino, kad medikai moters gimdoje suskaičiavo 13 vaisių ir papasakojo, kad paskutiniuosius penkerius metus moteris negalėjo pastoti. Dėl šio priežasties jis 2012 metais vedė kitą moterį.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Ingos Budrienės sūnus šventė aštuntąjį gimtadienį su Angry birds
Skaitytojos istorija: vyras taip prisigėrė, kad nerado kelio į gimdymo namus

„Tai, kad žmona laukiasi trylikos vaikučių vienu metu yra neįtikėtinas siurprizas", - sakė jis. - Esu sujaudintas minties, kad galiu per vieną kartą tapti tėčiu tokio didelio skaičiaus vaikučių".

Gydytojas iš Irako Mikdam Al Jabouri, dirbantis Takreet ligoninėje patvirtino tokią naujieną. Tačiau informavo, kad keturi iš trylikos vaisių jau yra negyvi. Kiti kol kas gyvybingi.

Medikas interviu sakė, kad yra didelė tikimybė, jog nėštumo metu žus ir daugiau vaisių, o likę gyvi gali gimti gerokai per anksti ir itin mažo svorio, kad išgyventų.

Gydytojas patvirtino, kad motinos sveikata yra gera, ir tai suteikia vilčių, tačiau prognozuoti, kaip baigsis nėštumas, jis nesiima.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis