Vyras žmonos gimdymą stebėjo internetu

Technologijos šiais laikais leidžia dalyvauti gimdyme, net jei esi už tūkstančio kilometrų nuo gimdymo namų. Taip nutiko vienam Afganistane tarnaujančiam kariui iš JAV, kuris savo dukryčių gimimą stebėjo per Skype.

Colton Romney tarnauja Afganistane, ir negalėjo būti šalia žmonos Shannon gimdymo dieną. Tačiau karys nenorėjo praleisti šios vienos svarbiausių savo gyvenimo akimirkų ir dalyvavo gimdyme neakivaizdžiai - stebėdamas savo dvynių dukryčių gimimą per Skype vaizdo programą telefone.

Rugsėjo aštuonioliktąją Colton ir Shannon Romney tapo tėvais. Iš karto dviejų mergaičių, kurias pavadino Lauren ir Liberty. Mažylės gimė anksčiau laiko, o jų mamai buvo atlikta cezario pjūvio operacija vienoje ligoninėje JAV.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Emigrantės dienoraštis: po atostogų Lietuvoje - išbandymai Londone
Išraiškingas video, kuriame mažylė neatpažįsta barzdą nusiskutusio tėčio

Mergaičių tėtis, Afganistane tarnaujantis karys, gimdymą stebėjo per Skype vaizdo programą, telefone. Matydamas dukryčių gimimą, jis viena ranka laikė telefoną, kita - braukė ašarą. Vyras neslėpė džiaugsmo ir susijaudinimo matydamas, kaip gimsta jo mylimos mažylės ir sakė žmonai, kaip ją, o dabar jau ir visas tris, jis myli.

Nuotrauka su gimdymą telefone stebinčiu vyru akimirksniu išplito internete. Visi, kas ją matė, likti abejingais negalėjo. Ne viena žiniasklaidos priemonė papasakojo šios nuotraukos atsiradimo istoriją, o televizijų reporteriai, darydami apie tai reportažą, vadino ją nuotrauka, kuriai nereikia komentarų. Ji kalba pati už save.

Galima tik įsivaizduoti, ką jautė karys, matydamas tokią jautrią savo šeimos akimirką. Bet kokiu atveju, technologijos jam leido būt taip arti žmonos ir naujagimių, kaip tik įmanoma tokiu atveju.

Nuotrauką galima pamatyti čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis