Ką apie vaiką pasako jo Zodiako ženklas? Jautis

Nuoširdus, paprastas, darbštus ir nesukeliantis tėvams ar pedagogams daug problemų. Toks yra mažasis šio ženklo atstovas Jautis.

Jautis (balandžio 21 - gegužės 20)

Laimingas auga tik apsuptas meile

Jūsų vaikui kaip oras ir vanduo reikalinga darni šeima, namų šiluma, šiltas mamos ir tėčio glėbys. Tik augdamas jaukioje atmosferoje ir apsuptas mylinčių bei mylimų žmonių, jis vystosi pilnavertiškai. Bet kokius išorinio pasaulio sunkumus ir kliūtis Jautis išgyvena sunkiai.

Ką labiausiai vertina šio ženklo žmonės? Komfortą. Emocinį ir finansinį. Ko jis tikisi iš tėvų? Kad šie nelieps jam lankyti sporto būrelio... Ko jis norėtų labiausiai pasaulyje? Džiaugtis gyvenimu, laikant skanų pyragaitį (saldainį) rankoje, taip pat, kad jį suptų į jį panašūs žmonės. Kokį talentą jis turi? Džiaugtis ir sukurti aplink save taikią bei harmoningą aplinką. Jo silpnosios vietos? Tingumas, lėtas prisitaikymas prie greitai besikeičiančio gyvenimo.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Ką apie vaiką pasako jo zodiako ženklas? Žuvys
Ką apie vaiką pasako Zodiako ženklas? Vandenis
Ką apie vaiką pasako Zodiako ženklas? Ožiaragis

Mažasis estetas ir menininkas

Jautis neretai būna linkęs į meną, ypač tas jo sritis, kur sukurtas rezultatas yra apčiuopiamas: skulptūra, dizainas, medžio drožyba ir pan. Jis būna puikus kulinaras virtuvėje, stebinantis ypatingų patiekalų kūrimu. Taip pat jam tinka interjero ar rūbų dizaino veikla. Kaip pastebėjote, tai tokios veiklos, kurios nereikalauja didelio fizinio aktyvumo.

Kiekvienas šio ženklo vaikas turi individualių savybių, tačiau paprastai daugeliui patinka šokių užsiėmimai, gimnastika. Svarbiausia, kad meno ir estetikos šiuose užsiėmimuose būtų daugiau, negu sporto.

Žinoma, fizinė veikla šio ženklo vaikui yra labai svarbi ir naudinga sveikatai, tiesiog tai nėra jo „arkliukas".

Jaučiai - ir maži, ir dideli jaučia silpnybę skaniam, estetiškam maistui, mėgsta savo palepinti skanumynais.

Patikimas, stabilus ir žavus

Jautis yra pakankamai ištikimas savo veikloms, pradėjęs rinkti kokią nors kolekciją, jis ilgai tą darys su užsidegimu ir nuoširdžiai. Nebus taip, kaip kitų Zodiako ženklų vaikams, kurie išbando įvairiausius kraštutinumus: nuo astronomijos bėga link aktorystės, nuo matematikos - link dizaino. Imdamasis veiklos, kuri jam patinka, Jautis būna labai kruopštus ir įdeda daug pastangų.

Mielas, ramus, taikus ir žavus Jautukas šypsosi nekalta šypsena, žvelgia nuoširdžiu ir atviru žvilgsniu. Pažiūrėjus į jį taip ir norisi nusišypsoti. Gali pasirodyti, kad aktyvesni bendraamžiai gali pasinaudoti tokiu Jaučio mielumu, tačiau nėra visai taip. Jautis gali būti vienu kartu ir mielu kačiuku, ir įširdusiu tigru. Tikrąja ta žodžio prasme - neerzinkite jaučio, nes jis turi ragus!

TAIP PAT SKAITYKITE:
Ką apie vaiką sako jo Zodiako ženklas? Šaulys
Ką apie vaiką sako jo Zodiako ženklas? Skorpionas
Ką apie vaiką sako jo Zodiako ženklas? Svarstyklės

Labiau tiki praktika, o ne teorija

Jaučiui aplinkinis pasaulis - paprastas ir suprantamas, jam labiau patinka įrodytos teorijos, naujo dviračio jis nesirengia išradinėti. Gal todėl Jautis gali atrodyti šiek tiek konservatyvus ar užsispyręs. Jeigu vaikas atsisako padaryti tai, ko jo prašote, greičiausiai jūs neaiškiai jam pasakėte arba jūsų kalboje jaučiui pritrūko jam suprantamų argumentų, kodėl jis turi tai daryti.

Kol vaikas mažas, geriausia kalbėti su juo trumpais ir aiškiais sakiniais, jam suprantamais terminais, neaiškinant viso pasaulio sukūrimo teorijos. Į ikimokyklinuko klausimą „Kodėl aš turiu gerti šiuos vitaminus", jūs galite atsakyti trumpai ir aiškiai: „kad augtum sveikas ir didelis". Mažajam Jaučiui nereikia išvedžiojimų, kad šaltuoju metų laiku vitaminas B padės jam pakelti nuotaiką, vitaminas C saugos imuninę sistemą, o vitaminas D būtinas gerai kaulų mineralizacijai.

Mokykloje Jautis yra mėgstamas mokytojų, nes dažniausiai nesukelia jiems problemų. O štai pasiekimai moksle ir pažymiai dienyne tikrai galėtų būti geresni!

Tai, kad Jaučiui gali prasčiau sektis kuris nors dalykas galima paaiškinti tuo, kad jis yra praktiškas, jam lengviau suprasti visa, kas yra paaiškinama, o ne sausa teorija.

Augdamas, žinoma, Jautis išmoks pritaikyti teorijos žinias praktikoje, ir tai jam tikrai labai patiks. Pavyzdžiui, kai Jautis mokosi matematikos ir finansų pagrindų, jam labai padėtų išlaidų ir pajamų dienoraščio vedimas.

Neauginkite mažo materialisto

Kadangi Jaučiai yra gana materialūs, svarbu padėti jiems pamilti dvasines vertybes. Nuo mažų dienų sveika mokyti Jaučius neprisirišti prie daiktų.

Paprastai Jaučiai gerai įsitvirtina gyvenime. Pavestą užduotį jie stengiasi įvykdyti maksimaliai gerai, su kitais vaikais nekonfliktuoja, draugauja lengvai ir neįkyriai. Šio ženklo mergaitės gana anksti ima puoštis lyg damutės, o štai berniukai, atvirkščiai, gali ilgiau už bendraamžius nesidomėti priešinga lytimi ir savo išvaizda.

Vaikai Jaučiai dažnai būna išrankūs rūbams, todėl atsižvelgti į jų nuomonę visada svarbu. Neverskite dėvėti vaiko nepatinkančių rūbų. Jie tiesiog fiziškai jaučia, kaip šis rūbas jam netinka, graužia ar kitaip trukdo. Jaučiui svarbu, kaip jis atrodo, svarbi išorinė estetika. Mėgsta gamtos spalvas, šviesias spalvas, viena iš mėgiamiausių spalvų - žalia. Tuo tarpu ryškiai raudona nesiderina su jo švelnia ir jautria natūra.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Ką apie vaiką sako jo Zodiako ženklas? Mergelė
Ką apie vaiką sako jo Zodiako ženklas? Liūtas
Ką apie vaiką sako jo Zodiako ženklas? Vėžys

Kokia profesija tinka Jaučiui?

Jautis renkasi tokią profesiją, kuri jam leidžia jaustis gerai stovėti ant kojų. Nebūtinai aukštąjį išsilavinimą. Nedarykite spaudimo, kai jūsų paaugęs Jautis svarstys, kokią profesiją rinktis. Leiskite jam apsispręsti ir visus UŽ bei PRIEŠ išsakyti pačiam. Dažnos Jaučio profesinės sritys: menas, muzika, dizainas,architektūra, prekyba, finansai, bankininkystė, nekilnojamasis turtas ir pan.

Su kuo draugauja šio Zodiako ženklo vaikai?

Vaikai Jaučiai yra optimistai, draugiški, mėgsta bendrauti, todėl yra mėgstami bendraamžių. Geriausiai santykiai susiklosto su Mergele, Žuvimis, Ožiaragiu. Geri santykiai su Vėžiu, Svarstyklėmis. Liūtas gali tapti arba labai geru Jaučio draugu, arba žmogumi, su kuriuo bendraujant Jaučiui nuolat kyla streso situacija. Su Avinu, Dvyniais bendrauti sekasi sunkiau. Tuo tarpu didelę trauką Jautis jaučia Skorpionui. Jeigu jie susidraugauja, žiū - tai gali būti visam gyvenimui.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Ką apie vaiką sako jo Zodiako ženklas? Avinas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis